Предлага се най-добрият бюджет от всичките досега, заяви в ефира

...
Предлага се най-добрият бюджет от всичките досега, заяви в ефира
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Предлага се най-добрият бюджет от всички досега

Предлага се най-хубавият бюджет от всичките до момента, съобщи в ефира на депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев .
 
„ Предвиждат се 4,5 милиарда повече доходи. Това значи, че за 2 години имаме нарастване на брутния артикул с 10 милиарда. Имаме предложение за нарастване на заплатите в бюджетния бранш с 10% и с 20% на учителите. В обществения бранш имаме планувани 150 милиона за майките на деца с увреждания. На Националния съвет за тристранно съдействие нямаше недоволни от бюджета, който се предлага ”, съобщи Главчев.
 
По думите му, в този момент ръководещите са насочили напъните си към повишение на приходите.
 
„ Правят се старания за повишение на приходите и те към този момент имат действителен измерител, непълен, само че никой преди този момент не е правил нещо сходно ”, разяснява Главчев.
 
Относно митингите, Главчев съобщи, че всеки има право да стачкува.
 
„ Хората не желаят избори, върху нас е отговорността да подобряваме качеството на живот ”, разяснява още Главчев.-->
 
Относно желаната оставка на вицепремиера Валери Симеонов, Главчев разяснява, че това е персонален акт, само че има и политическо решение.
 
„ Имаше решение на съдружен съвет. Не считам, че структурата ще се срути, тя е много постоянна, има съдружно съглашение ”, разяснява депутатът.
 
„ Доверието към държавното управление не пада, социологическите изследвания сочат, че държавното управление се употребява с доверие. Повечето хора не желаят предварителни избори ”, съобщи Главчев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР