предлага атрактивна оферта за новия смартфон – в онлайн магазина

...
предлага атрактивна оферта за новия смартфон – в онлайн магазина
Коментари Харесай

Смартфонът Honor 50 Lite вече е в магазинната мрежа на Vivacom

предлага атрактивна оферта за новия смарт телефон – в онлайн магазина на оператора той може да бъде закупен на цена от 17,98 лв. на месец на погашение за 24 месеца, в композиция с проект Unlimited 50.

Моделът на Honor се отличава с хубав дизайн и съществени характерности, които не са за сметка на наличната му цена. Важен акцент във визията му е разположената централно задна четворна камера. Тя е с 64 MP главен датчик, а с изключение на него разполага и с един 8 MP ултраширокоъгълен, както и с още два 2 MP датчика. Предната селфи камера е 16 MP.
Топ коледни оферти на Samsung смарт телефони от Vivacom
Vivacom предлага на феновете на Samsung топ модели смарт телефони на марката в комплект със слушалки Samsung Galaxy Buds2, в случай че си закупя...

Honor 50 Lite е с размери 161.8 мм x 74.7 мм x 8.5 мм и тежи 192 грама. Екранът му е основан по технология LCD и е с диагонал 6.67 инча. Резолюцията му е 1080 на 2376, а съотношението му към корпуса – впечатляващите 94.4 %. Honor 50 Lite се предлага в морско синьо или среднощно черно.

Процесорът на модела е 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 662. Оперативната му памет е 6GB, а вградената – 128GB. Батерията му е с потенциал 4300 mAh и разполага с бързо зареждане – може да се зареди на 40% единствено за 10 минути, а 39 минути се зарежда изцяло. Сред екстрите му са също датчици за пръстов отпечатък, акселератор, цифров компас, както и NFC (Near Field Communication) модул.

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР