Предлага 23,8-инчов дисплей с Full HD резолюция и честота на

...
Предлага 23,8-инчов дисплей с Full HD резолюция и честота на
Коментари Харесай

KTC H24V13 - гейминг монитор на BlackFriday цена от $85

Предлага 23,8-инчов екран с Full HD резолюция и периодичност на освежаване 100Hz

Мониторът на KTC е извънредно налично решение за развлечение с игри и филми

Ако сте фен на компютърните игри и търсите екран за скромния си бюджет, в този момент е моментът да се сдобиете с подобен на доста преференциална цена. Онлайн магазините по целия свят оферират страхотни отстъпки в края на ноември, когато по традиция е шопинг акцията BlackFriday. Ето по-долу едно атрактивно предложение за гейминг екран.

23,8-инчовият Full HD екран ще ви изненада с цена от единствено €85,57 след ваучър за отстъпка GKB23BF10 в онлайн магазина Geekbuying и безвъзмездна доставка от европейски склад. Освен за игри моделът е подобаващ и за работа с известните офис пакети и всевъзможни други приложения, както и за занимания като гледане на филми.

Тънката рамка на екрана прави по-практични двумониторните конфигурации

Говорим за екран с базови характерности, които ще удовлетворят всеобщия консуматор. Екранът е 23,8-инчов с резолюция Full HD 1920×1080 пиксела и динамичен контрастност 4000:1, като покрива на 104% цветовата гама sRGB. На него ще виждате реалистични цветове и детайлни изображения, до момента в който играете, работите и гледате филми.

предлага относително висока периодичност на освежаване от 100Hz и сигурно ще се насладите на по-плавно придвижване на камерата по време на игра, спрямо мониторите, които работят на 60Hz. С понижено замъгляване на придвижването ще имате по-ясен аспект, без скъсване на екрана, което е изключително видимо при игри с бързо движение.

Портовете на KTC са най-необходимите – HDMI, VGA и гнездо за слушалки

За плавното игрово преживяване се грижи и технологията Adaptive Sync, вградена в монитора. Тя синхронизира динамично честотите на освежаване на монитора с графичния процесор на компютъра, към който е обвързван, като подсигурява, че няма забавяния и зацепвания даже в бързите подиуми, а това е ключът към успеха в игрите.

Всеки, който прекарва дълготрайно време пред екрана, следва да намерения за отбраната на очите си. има какво да предложи и в този аспект. Мониторът употребява технология без вибриране, която поддържа чисти визуализации и дейно понижава синята светлина, като по този начин минимизира зрителната отмалялост по време на игри, работа и развлечение.

И работещите могат да се възползват от ергономичните качества на този екран

В допълнение, 23,8-инчовия екран без ръбове обезпечава повече широчина и по-комфортно за очите преживяване, а също така прави по-практични двумониторните кофигурации. Удобството на модела се укрепва и от стойката с опция за ергономични настройки на наклона от -5° до 15°, тъй че да имате най-удобната позиция за гледане. Възможността за стенен монтаж по стандарта VESA 100×100 мм може в допълнение да увеличи удобството.

разполага с два входа за свързване, само че те наподобява са изцяло задоволителни – HDMI и VGA. С тях на процедура ще можете да свържете монитора към всеки компютър, а също и към други устройства като източници на видео сигнал. Предвиден е също удобен бутон-джойстик, с който можете елементарно да настройвате характерностите на монитора.

Стойката на монитора разрешава контролиране на наклона, планувана е и алтернатива за стенен монтаж

И по този начин, в случай че желаете на ниска цена екран за игри, поръчайте го тук: – за €85,57 след ваучър за отстъпка GKB23BF10 в онлайн магазина Geekbuying и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни. Офертата е годна до 27 ноември.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР