Предизвикахме това, че говорехме единствено и само истината през цялото

...
Предизвикахме това, че говорехме единствено и само истината през цялото
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Изключителен натиск продължава да се упражнява от министър-председателя върху наши депутати. Има заплахи по отношение на личния живот

Предизвикахме това, че говорехме само и единствено истината от самото начало. Тя обаче не се хареса на министър-председателя и на министър-председателя в сянка Асен Василев. Това съобщи в " Денят стартира " Станислав Балабанов от " ИТН ".

Продължават да приказват, че ние сме мафия - мафия, тъй като споделяме истината. Да, истината е грозна, не се харесва, по тази причина се поставя едно леке в общественото пространство, добави той.

Защо взехме решение и гласувахме оставката на Никола Минчев? Никола Минчев е почитан човек в коридорите, само че не съблюдава закона, съобщи Балабанов. Никой не се е стремял към победа в това отношение. Това е съблюдаване на закона и морала в Народно събрание. Външната комисия в Народно събрание няма планувано съвещание по френското предложение за договарянията сред София и Скопие.

По-важният мотив е, че в последните седмици ние всеки ден повтаряхме, че един човек се готви за национално изменничество и през последните дни то беше дефинирано под френско предложение. Главният проектант на френското предложение е Кирил Петков.

Изключителен напън продължава да се упражнява от министър-председателя върху наши депутати. Има закани във връзка с персоналния живот, съобщи Балабанов.

За вота на съмнение, Балабанов съобщи, че чака от Има Такъв Народ да подходят като тим. За отделилите се шестима депутати добави, че практиката е да са на последния ред в Народното събрание и го заслужават.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР