Предизборният щаб на действащия президент Доналд , който се кандидатира

...
Предизборният щаб на действащия президент Доналд , който се кандидатира
Коментари Харесай

Тръмп се отказа от ключова част от претенциите си за изборите в Пенсилвания

Предизборният щаб на настоящия президент Доналд, който се кандидатира за втори мандат, се отхвърли от основна част от своите искания в правосъдното дело за броене на изборните гласове в Пенсилвания . Променената искова молба е оповестена в електронната база данни на федералния съд на щата, оповестява БГНЕС.
Сега документът не съдържа обвинявания, че изборните чиновници са нарушили конституционните права на представители на акцията на американския водач, ограничавайки опцията на републиканците да следят преброяването на гласовете. Адвокатът на Тръмп Рудолф Джулиани неведнъж е заявявал, че поради това над 600 000 гласа, подадени във Филаделфия и Питсбърг, би трябвало да бъдат счетени за невалидни.
 Тръмп опроверга себе си - не бил признал успеха на Байдън Тръмп опроверга себе си - не бил признал успеха на Байдън
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп опроверга изказванията, че е признал провалянето си в изборите от демократа Джо Байдън. Самият Тръмп на...
Служителите на Тръмп се концентрират върху обвиняванията, че републиканците са били сложени в неравностойно състояние от обстоятелството, че някои изборни региони, подкрепящи демократите, са разрешили на чиновниците да поправят неточности в бюлетините, изпратени по пощата. По-рано държавните чиновници оповестиха, че това се отнася до доста дребен брой гласове. Адвокатът на демократите Клиф Левин съобщи пред кореспонденти, че тези искания на републиканците към този момент " нямат безусловно никакво въздействие върху общото броене на гласовете или върху успеха на Джо Байдън над Доналд Тръмп " .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР