Предизборната кампания за следващите избори започна от днес.Това заяви за

...
Предизборната кампания за следващите избори започна от днес.Това заяви за
Коментари Харесай

Методи Лалов: Предизборната кампания за следващите избори започна от днес

Предизборната акция за идващите избори стартира от през днешния ден.

Това съобщи за БНР самостоятелният общински консултант и някогашен член на " Да, България " Методи Лалов.

" Няма политическа логичност ГЕРБ да поддържа държавно управление на ПП-ДБ. „ Възраждане “ са ясни. Движение за права и свободи са склонни вероятно да ги поддържат, само че гласовете няма да стигнат. Българска социалистическа партия са основният фактор в този парламент. От тях зависи дали ще има ръководство. Но Нинова би трябвало да се пребори с вътрешно-партийните проблеми. По-вероятно е да отидем на нови избори. Тогава ПП-ДБ ще слушат непрекъснато, че са провалили вероятното ръководство в настоящия парламент, като са отказали коалиция. Те дадоха опция на Борисов да обърне играта ", уточни Лалов.

" Остава и да забележим дали Борисов ще направи очевидна коалиция с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Такъв вид не е изключен ", счита Методи Лалов.

Според общинския консултант решението на " Продължаваме промяната - Демократична България " да не поддържат кабинет на ГЕРБ е вярно:

" Ако се действаше кардинално обаче, изказване за това щяхме да имаме по-рано. Това закъснение основава усещане за вътрешни опити за увещание да се направи коалиция с ГЕРБ. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР