Предизборната кампания ясно показа, че хората искат стабилно управление и

...
Предизборната кампания ясно показа, че хората искат стабилно управление и
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Хората очакват стабилно управление и редовен кабинет

Предизборната акция ясно сподели, че хората желаят устойчиво ръководство и постоянно държавно управление. В “Демократична България ” подсигуряваме, че в идващия парламент ще работим за обезпечаването на ръководство, което разрешава на България да се възползва от опциите пред нас. Това съобщи лидерът на листата на " Демократична България " в Русе Надежда Йорданова по време на среща с русенци.

Надежда Йорданова, която е и лидер на листата в 23-и МИР в София, акцентира, че отговорността е основна, както за компликациите, по този начин и за опциите пред страната. Бившият правосъден министър съобщи, че правосъдната промяна остава приоритет на " Демократична България " и са нужни договаряния с останалите политически сили по основни за страната въпроси.

От десетките срещи с гласоподаватели в Русенска и в Софийска област Йорданова споделя, че огромна част от проблемите могат да бъдат решени със средства на националната политика и взаимоотношението сред централна и локална власт. Според претендента за депутат това взаимоотношение е значимо, с цел да се намерят най-хубавите устойчиви решения, които да дават отговор на ползите на русенци.

Щастлива съм, че в Русе открих нови другари. Надявам се да оправдая доверието на русенци и да бъда техният заслужен представител в 48-ото Народно заседание, споделя Надежда Йорданова.

Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР