Предишното правителство на Великобритания планираше да похарчи 10 милиарда паунда

...
Предишното правителство на Великобритания планираше да похарчи 10 милиарда паунда
Коментари Харесай

Обединеното кралство планираше да похарчи 10 милиарда паунда за схемата за депортиране в Руанда: Министър на вътрешните работи

Предишното държавно управление на Англия планираше да похарчи 10 милиарда паунда (12,9 милиарда долара) за към този момент анулиран проект за депортиране на търсещи леговище в Руанда и към този момент го направи коства на данъкоплатците 700 милиона паунда (830,7 милиона долара), споделя новият министър на вътрешните работи Ивет Купър.

Лейбъристкото държавно управление на министър-председателя Кейр Стармър се отхвърли от проекта за транспорт на хиляди търсещи леговище от Англия до Руанда в първото си огромно политическо известие, откакто завоюва безапелационна изборна победа този месец.

В понеделник Купър сподели, че разноските включват пари за чартърни полети, които в никакъв случай не са изхвърчали, възнаграждение на работата на държавни чиновници и 290 милиона паунда (344 милиона долара) като заплащане към държавното управление на Руанда.

„ Това е най-шокиращото хабене на пари на данъкоплатците, което в миналото съм виждала “, сподели тя пред Народното събрание.

Консервативният представител на вътрешните работи Джеймс Клевърли,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР