Предишната нощ певицата била на участие във Варна и призори

...
Предишната нощ певицата била на участие във Варна и призори
Коментари Харесай

Ужасяващо! Фолкзвездите Деси Слава И Преслава Са В Основата На Кървави Убийства!

Предишната нощ певицата била на присъединяване във Варна и на разсъмване тръгнали към столицата, само че решили да минат през Бургас.

В към 6 часа сутринта лимузината, ръководена от Димитър Илиев, към този момент летяла по автомагистрала " Тракия " край Карнобат. Внезапно на шосето изскочил човек, а водачът не съумял да спре и го помел.

Тялото на блъснатия мъж изхвърчало настрана и се стоварило върху крайпътната мантинела. Желязото прерязало грубо крайници му и той умрял от кръвозагуба.

Убитият пешеходец е 20-годишният Божидар Кайлов от Карнобат. До момента по този начин и не е открито какво е правил младият мъж в извънредно ранния час на автомагистралата, надалеч от обитаеми места. Експертизите по делото са открили, че автомобилът, в който е била и певицата Деси Слава, се е движел с позволените 120 км/ч. Возилото е било на към стотина метра разстояние от пешеходеца, когато той тръгнал да пресича платното. Според движимостите лица не е ясно дали водачът въобще е съумял да види мъжа, защото имало гъста мъгла и видимостта в този час е била мощно понижена. Тази недостатъчност употребява отбраната на подсъдимия, с цел да изиска от съда да върне делото на прокуратурата за още следствие. По време на съвещанието в Бургаския областен съд стана ясно, че певицата и водачът й са се притекли на помощ на блъснатия мъж, обадили се и повикали кола за спешна помощ.

" Опитали са се да му оказват помощ, само че контузиите са били доста тежки и съдбовни и той е умрял. Деси Слава го е държала, умрял е в ръцете й ", описват осведомени със случая. Когато медиците и служителите на реда пристигнали, индивидът бил умрял, а певицата го държала цялата в кръв и ридаела. След случая тя изпаднала в потрес и дълго време отказвала да се качи в автомобил. Малко след злополуката фолк дивата се разделила с водача си, само че запазили другарски връзки.

Според осведомени Димитър самичък избрал да напусне работа и отказал повече да кара. Деси Слава не пристигна на първото правосъдно съвещание. Тя обаче евентуално ще бъде призована като очевидец на по-късен стадий в процеса. Следващото съвещание е планувано за 21 март. През октомври 2016 година, месец след случая, Деси Слава пусна баладата си " И това ще преживея ". Тогава никой не подозира, че има причина русата хала да скрие знойните си форми в плътни черни облекла, ръкавици, шапка и да театралничи с скръбен израз на скалистия морски бряг. Сега стана ясно, че песента е била отдадена на жертвата в злополуката.

Предстои насрочване и на ново съвещание по делото против водача на Преслава - Иван Сарафски. Той е упрекнат в това, че на 6 декември 2014 година по несъобразителност е предизвикал гибелта на 84-годишния Петко Петко, като действието е било осъществено с лек автомобил " Ауди " на пешеходна пътека на бул. " Христо Ботев " и деецът е избягал от местопроизшествието. Заедно с него са упрекнати още някогашният чиновник в Пътна полиция Костадин Илиев, Тихомир Монев, Борислав Ташев и Сергей Джамбазов.

Миналата година всички те получила разнообразни присъди, само че откакто ги апелираха Апелативният съд в Пловдив ги анулира и върна делото за ново разглеждане от различен правосъден състав заради позволени процесуални нарушавания. В момента делото тече отначало, с разпит на очевидци и движимости лица. Интересното е, че Иван Сарафски и Борислав Ташев са баджанаци, защото живеят на фамилни начела с две сестри - Виктория и Марина Карушкови. Като очевидци, които имат връзка с обвинените, те се възползваха от правото си да не дават показания пред съда. същото направиха дамите на другите трима обвинени.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР