Предишна инфекция с значително намалява риска от нова инфекция до

...
Предишна инфекция с значително намалява риска от нова инфекция до
Коментари Харесай

Изследване: До 10 месеца след прекаран COVID-19 сме защитени

Предишна зараза с доста понижава риска от нова зараза до 10 месеца по-късно. Това сочи изследване, извършено измежду на жители и личен състав на домовете за възрастни хора и е извършено от учени от University College London.
Изследването е обхванало 682-ма жители на домове за възрастни на междинна възраст 86 години и 1429 души личен състав. То било извършено през юни и юли предходната година и посочило, че близо една трета от тях имат антитела против новия ковид.
 Организация на обединените нации ще се изправи против митовете за пандемията Организация на обединените нации ще се изправи против митовете за пандемията
Организация на обединените нации ще се изправи против митовете за пандемията на ковид, които се популяризират бързо по целия свят. Това съобщи шефът на...
Резултатите в влиятелното издание The Lancet Healthy Longevity. Изследването открило, че при хората, прекарали инфекцията, е 85 на 100 по-малко вероятността да се заразят сред октомври и февруари по отношение на тези, които не са преболедували.
" Наистина е добра вест, че инфекцията защищава от наново заразяване за този интервал от време. Рискът от наново заразяване е доста дребен ", сподели ръководителката на проучването Мария Крутиков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР