Предимно слънчево ще бъде времето в неделя. След пладне от

...
Предимно слънчево ще бъде времето в неделя. След пладне от
Коментари Харесай

Последен слънчев ден, захлаждане и валежи през новата седмица

Предимно слънчево ще бъде времето в неделя. След пладне от северозапад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява. До среднощ в северозападните региони ще превали дъжд. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад, който на първо време в Дунавската низина ще се ориентира от запад-северозапад и вечерта доста ще се усили.

Все още ще бъде топло с оптимални температури сред 25° и 30°, в София - към 26°.

По Черноморието

денят ще стартира с ниска облачност или мъгла, която бързо ще намалее и денем ще е слънчево със слаб, юг-югозападен вятър. Топло, с оптимални температури: 21°-26°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала с наклонност на увеличаване.

Над планините

ще бъде слънчево, след обяд от запад облачността ще стартира да се усилва. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, след пладне ще се усилва. Максимална температура на височина 1200 метра към 21°, на 2000 метра - към 13°.

През нощта против понеделник със мощен вятър от запад-северозапад ще нахлува леден въздух.  Над цялата страна ще се заоблачи и тук-там, основно в северозападната ѝ половина, ще превали дъжд.

В понеделник

захлаждането ще продължи и оптималните температури ще са от 12°-14° в Североизточна България до 20°-22° в западната част на Горнотракийската равнина и крайните югозападни региони. На места в югоизточната половина от страната ще превали дъжд, а от северозапад облачността ще се раздира и ще понижава. До вечерта и вятърът ще отслабне.

През нощта против вторник

още веднъж ще се заоблачи и във вторник ще доминира облачно време, тук-там - с валежи от дъжд. Ще бъде относително хладно за интервала, с минимални температури сред 3° и 8°, и оптимални - сред 14° и 19°.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР