Преди всичко искам да изразя благодарността си към всички, които

...
Преди всичко искам да изразя благодарността си към всички, които
Коментари Харесай

Доган: Няма нужда да се връщам в политиката


Преди всичко желая да изразя благодарността си към всички, които желаят най-малко виртуално да се върна в политика та. Честно казано, номинацията на „ А. Доган “ ме изненада, тъй като всички знаете, че към този момент девета година не се занимавам с политическа активност. Това написа почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган в профила на Движение за права и свободи във Фейсбук, съобщи БГНЕС.

Но признавам, получих и кефлийско въодушевление за добре свършена работа, за което също ви благодаря, обръща се Доган към структурите на Движение за права и свободи.

Движение за права и свободи се трансформира в значима политическа групировка. И към този момент три десетилетия съвсем всички новопръкнали се партии и обединения наложително се нареждат и търсят политическа еднаквост по отношение на ценностната система на Движението, акцентира Доган.

Не е неприятно да бъдеш ръководещ параметър в геометрията на политическото пространство, само че този политически статус си има и цена и тя би трябвало да се заплати. Разбирам, че включването на „ А. Доган “ в номинациите дава подтик за готовност, само че в същото време с това в допълнение „ зарежда “ прочувствената мотивация на съперниците и съперниците на Движение за права и свободи , тъй като „ обликът на А. Доган “ целеустремено беше сатанизиран през целия интервал на прехода. И в този подтекст прави работа и на свои, и на непознати, декларира Доган.

„ От позиция на Съдбата, няма потребност „ А. Доган “ да се връща в политика та. Най-значимото ми създание в живота е „ Движението за права и свободи “, което Ви принадлежи във времето. Ако желаете да ме зарадвате покажете на света какво съставлява Движение за права и свободи на идните парламентарни избори. С любов и доверие,

Винаги Ваш: А.Д. “, приключва обръщението си Доган. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР