Преди време в една статия написах, че "Смелите са винаги

...
Преди време в една статия написах, че "Смелите са винаги
Коментари Харесай

Защо не струваш или как най-хубавото нещо, което ми се случи, бе да се разделим?

Преди време в една публикация написах, че "Смелите са постоянно гордо хванати за ръка пред обществото ". Но това беше преди време. Написах също и, че всичко се прави в името на тъкмо една избрана персона, на твоя човек. Но и това беше преди време.

И да, боли, когато си спомниш думи, в които ясно се е виждало, че не значиш нищо за този човек, а ти си ги пренебрегвала поради вярата си. По-лошото обаче е да загубиш времето си с подобен човек. Казват обаче, всичко било урок... за положително.

И защото тези дни към този момент публично съм необвързана взех решение и аз да кажа нещо по тематиката за смелите, за жертвите и за живота. Първо, не се омъжвайте за човек, който през цялото време считате за несъответствуващ. Не мислете, че с времето разликите ще отшумят - всичко, безусловно всичко - темперамент, разбирания за живота, отношение към хората, финанси, всичко си остава същото и носи проблеми. Изчакайте подобаващия - той рано или късно ще се появи.

Второ, не се наемайте с задълженията, прищявките, метода на живот на фамилията на избраника ви. Това освен не е редно, само че и ще утежни връзките ви фрапантно. Както споделят французите "Всяка коза за собствен крайник ". Слабостта на мъжа била тя полова, финансова, или прочие, по отношение на дамата, постоянно е източник на неприятни страсти.

Аз от своя страна съм дала прошка на хора, които могат толкоз. Не мога да остана обаче с такива хора. Те, към този момент с ръка на сърцето, мога да кажа избраха неправилния човек. Благодаря откровено на всички наши общи другари, че ме одобриха в живота си и че направиха място за мен в него. Знам, че постоянно ще сме другари и знам, че няма да чуя неприятна дума за себе си.
 Oбещание за същинско наслаждение – Joy by Dior Edna предлага Oбещание за същинско наслаждение – Joy by Dior
Що се отнася до мен, аз си виждам почивката в следващия петзвезден хотел, който мога да си разреша сама... и знайте девойки, нищо не е по-добро от това.

На моя първи брачен партньор поисквам всичко най-хубаво и нека се срещнем след време и всеки да е получил от живота, това, което искаше. Защото другари няма да останем, нереално е двамата души, които са споделяли всичко в продължение на седем години да останат другари.

Знам и че той ще търси път обратно и по тази причина в този момент му го споделям "Аз изгорих всички мостове и за мен път обратно няма ". Ако си ме опознал най-малко малко го знаеш. Лош Близнак съм и нарязвам самоуверено! Сети се за тези думи, когато правиш забележки на идната си жена - къде оставя отдалеченото, за какво реже салатата на дъска, а не я сервира грижливо с чинийка за костилките на маслините, както правеше мама.

Сигурна съм, че ще се сетиш, тъй като ти не разбра, че всички сме просто хора, а не съвършени създания, които "представи си ядат и пълнеят ", пък и гледай ти на всичко от горната страна се снимат и за списания... И се запитай коства ли си? И аз толкоз ли съм най? Това ще ти даде фокуса, който обезверено ти липсва в живота.

 Weheartit

Както споделя един мой огромен другар - "когато невестата си отиде не знаем за кого е шанс... ". Та и тук е по този начин.

От мен радостно лято на всички! Дерзайте и в никакъв случай, но в никакъв случай не се съмнявайте в проектите на ориста за вас. Повярвайте ми, ще откриете доста повече сами, ще си вземете живота назад и ще си изградите още по-хубав, когато към този момент сте си научили уроците!

Автор: Силви Стаменова

Прочетете още:

Сбогом, глупави фантазии!

Ах, морето…

Притча за същинските неща в живота

На море по женски? Не, благодаря

Edna търси най-талантливите писатели измежду своите читатели! Изпращайте особено написани за нас текстове на [email protected], а утвърдените ще публикуваме в рубриката "Из edna@ ".
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР