Преди време споделихме няколко мързеливи трика за отслабване, които могат

...
Преди време споделихме няколко мързеливи трика за отслабване, които могат
Коментари Харесай

3 хитри навика за отслабване

Преди време споделихме няколко мързеливи трика за намаляване, които могат да ни спестят постоянните визити във фитнес залата. Но с тях надалеч не се изчерпват потребните привички, които оказват помощ да не губим форма, изключително в изискванията на пандемия.
 Отслабването, диалозите в придвижване, разтяганете пред тв приемника и други способи за намаляване
4 мързеливи трика за намаляване

Горим непотребни мазнини с минимални старания

Мнозина нямат нужното време или предпочитание за интензивно спортуване. Да не приказваме какъв брой от нас са се фокусирали върху робатата у дома и не помнят за резултата от късите разходки до магазина или близкия парк. И тук още веднъж идват на помощ хитрите привички, които можем да си създадем, без да променяме тотално метода си на живот.

Измиваме зъбите незабавно след вечеря

Това е нещо извънредно потребно за тези от нас, които обичат късните хапвания. За да си спестим непотребните калории, уелнес треньорът Лиза Шрайбер предлага да измиваме зъбите си незабавно след последното главно ядене.
 Снимка 525219

Твърде евентуално е да приключим с храненето, тъй като ще ни домързи да повторим това упражнение, неизменима част от персоналната ни хигиена.

Държим дневната доза вода пред очите ни

" Докато сте жадни, към този момент сте обезводнени ", споделя Алън Конрад от Центъра за хиропрактика в Пенсилвания. И припомня, че дехидратацията забавя метаболизма, а водата е от значително значение за естествената функционалност на органите.
 Снимка 525220

Можем да си набавим нужното количество вода както посредством храната, по този начин и посредством директната й консумация. Минималната дневна доза е осем чаши.
 Филтрирана чешмяна или минерална вода - коя да изберем
Филтрирана чешмяна или минерална вода - коя да изберем

Защото е значимо освен да утолим жаждата

Специалистът поучава още от сутринта да си подготвим осем чаши, цялостни с жизненоважната течност, и да ги оставим на видно място. В края на деня хем ще сме наясно дали сме си изпълнили проекта, хем ще понижим риска от дехидратация.
 Снимка 525218

Танцуваме постоянно, когато можем

Не се сещаме за по-приятен метод да се раздвижим и да усетим резултата от ендорфина - един от хормоните на щастието, който се освобождава, до момента в който танцуваме.
 Допаминът, серотонинът и резултатът на двата хормона върху метода ни на живот
Допамин и серотонин - за какво не можем без тях

Каква е ролята на хормоните на щастието

Пред Eat This, Not That! Милана Перепьолкина, авторка на бестселъра Gypsy Energy Secrets, поучава да си пуснем обичаната музика и да се разкършим, даже и да изглеждаме неуместно в профил.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР