Преди време писахме, че Cyan готвят нещо, свързно с Myst.

...
Преди време писахме, че Cyan готвят нещо, свързно с Myst.
Коментари Харесай

Всички Myst игри ще бъдат преиздадени до края на годината



Преди време писахме, че Cyan готвят нещо, свързно с Myst. Сега имаме повече информация - става известно, че компанията си е върнала правата за всички игри от поредицата - в това число Myst III: Exile и Myst IV: Revelation , които бяха създадени за Ubisoft и които бяха съвсем невъзможни за легално закупуване през последните десетина години.

" Като самостоятелен разработчих, нашите запаси за лимитирани и придобиването на права за даден план не постоянно е алтернатива. В този случай обаче успяхме да приказваме с верните хора и департаменти, да съберем средства и да превърнем това в действителност. Щастливи сме да съобщим, че ще издадем още веднъж всички версии на игрите Myst за Windows 10 по-късно през годината ", пишат на формалната страница на поредицата Cyan.

Дали игрите ще претърпят някаква форма на ремастър или просто ще бъдат усъвършенствани за Windows 10, към момента не се знае. Има обаче спомагателна информация за особено колекторско издание на всички игри, което ще включва физически копия и спомагателни благинки - артефакти от вселената на Myst. Очаквайте скоро повече детайлности за пакета и премиерната дата.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР