Преди време Куентин Тарантино бе казал, че ще направи още

...
Преди време Куентин Тарантино бе казал, че ще направи още
Коментари Харесай

Задава ли се Kill Bill 3

Преди време Куентин Тарантино бе споделил, че ще направи още един филм след Имало едно време в Холивуд, само че дали е допустимо това да е продължение на Kill Bill?

Преди броени дни бе премиерата на деветия му филм Имало едно време в Холивуд.

По-рано този месец 56-годишният режисьор, който се е зарекъл да се пенсионира от киното след 10-я си филм, е разискал опцията за продължение на паметния Kill Bill с актрисата, изпълняваща основната роля в него - Ума Търман, написа сп. People.

"С Ума неотдавна говорихме за това, Не съм сигурен дали ще го направя, само че съм мислил за тази опция ", споделя Тарантино "И в случай че някой от идващите ми филми, е продължение на различен мой филм, то несъмнено ще е Kill Bill.

Когато са питали режисьора дали има негов воин, за който той мисли най-често, Тарантино споделя, че това са Булката, Бил, Ланда и Алдо. Съответно актьорите в тези функции са Ума Търман, към този момент починалият Дейвид Карадайн, Кристоф Валц и Брад Пит.

"Чудил съм се какво се е случило с Булката по-късно, какво се случва с щерка ѝ. Не съм измислил вероятни сюжети, само че постоянно ме е преследвала мисълта за тях, за тези три облика - Естебан Вахийо - мексиканският сводник, Хатори Ханзо и Пай Мей, и по какъв начин Бил трябваше да мине през всеки от тях, с цел да стане този диаболичен Бил ", споделя Тарантино.

Отдавна се приказва за това по какъв начин режисьорът се е зарекъл да се отдръпна от киното откакто направи 10 кино лентата. Но по-рано се загатна, че може и Стар Трек да е последният му филм, което той също не изключи като опция. Така че въпросът кой ще бъде идващият филм на паметния режисьор остава отворен.

Що се отнася до това какво ще прави Куентин откакто изостави режисурата - ще написа.

"Виждам се като публицист на книги и сюжети за театрални пиеси ", декларира Тарантино пред списание GQ, "Просто мисля, че съм дал всичко, което имам на киното ".

Деветият филм на режисьора Имало едно време в Холивуд имаше своята публична премиера в Съединени американски щати на 22 юли. Той идва в България на 16 август. В него артистът Рик Далтън, в чийто облик влиза Леонардо ди Каприо и неговият дубльор Клиф Буут (в ролята е Брад Пит) се пробват да си пробият път в кино промишлеността през 60-те. Във кино лентата вземат участие още Марго Роби, Ал Пачино, Дакота Фанинг и други известни артисти.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР