Преди време фитнес инфлуенсърът Сами Хосни ясно заяви защо не

...
Преди време фитнес инфлуенсърът Сами Хосни ясно заяви защо не
Коментари Харесай

Истината боли! Сами Хосни за диетите и защо те "не работят"

Преди време фитнес инфлуенсърът Сами Хосни ясно съобщи за какво не обича да демонстрира приятелката си в профилите си в обществените мрежи и повода беше в действителност разумна. Тогава той изясни, че профилът му онлайн е профилиран в посока фитнес, а не начин на живот.

И в действителност: в случай че човек желае да получи смислени фитнес препоръки, дневна доза мотивация на тематика здравословен метод на живот, Сами Хосни е индивидът! В едно от последните си видеа в Instagram, той споделя една мъчителна истина за диетите.

Виж още: Помните ли Марешка? Какво се случва с реалити звездата и за какво сподели " баста " на всичко

" Дали да бъда вегетарианец, веган, кето, intermittent fasting ", това е един от най-често срещаните въпроси, с които се сблъсква Сами в своята работа. А отговорът му постоянно е еднакъв - " пробвайте, тъй като храненето е строго самостоятелно ". Дотук добре, само че постоянно има едно огромно " само че ".

Виж още: Дани Петканов призна и за още една промяна, която си е направил 

Фитнес гуруто приканва да възприемем тялото си като лаборатория, в която бихме създали опит. Но с цел да е сполучлив опитът, и лабораторията би трябвало да е чиста. " Ако сте на кето, би трябвало да сте единствено на кето, а не да хапвате бонбонче апропо и да кажете, че диетата при вас не работи ".

Виж още: Ах, тази Тита! Певицата подпали нощта с класическа дребна черна рокля

Така е, истината боли, изключително когато се припознаем в тези думи. Една друга констатация от страна на Сами може да ви подейства като добра мотивация. " Да си в положително физическо здраве е най-икономически преференциалното положение. Ако се грижите постоянно да сте здрави, в никакъв случай няма да ви се постанова да давате пари за лекари и медикаменти ".

Изображение: https://www.instagram.com/samihossny/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР