Преди три седмици Меган Маркъл прелетя разстоянието от Лондон до

...
Преди три седмици Меган Маркъл прелетя разстоянието от Лондон до
Коментари Харесай

Каква изненада готви майката на Меган

Преди три седмици Меган Маркъл прелетя дистанцията от Лондон до Ню Йорк , с цел да отпразнува идното раждането на първото си бебе с най-хубавите си приятелки. За изненада на всички, на събитието не участва майка й Дория Рагланд. Но за това май си има разумно пояснение.

Очаква се след броени дни родителката на херцогинята да дойде на Острова, с цел да провежда второ бебешко празненство за към този момент много бременната си щерка. То ще бъде още веднъж в стеснен, дамски кръг, към който този път може би ще се причисли и Кейт Мидълтън.
 Снимка 412840

От двореца Кенсингтън не удостоверяват, че се задава сходно събитие и едва ли ще потвърдят, тъй като този път забавата ще е по-тайна, а не като тази в Ню йорк - съпроводена от десетки папараци, написа Express.
 Меган Маркъл, Серина Уилямс и една луда нощ в Ню Йорк
Как се забавлява Меган Маркъл в Ню Йорк

Когато херцогинята е без своя принц

Информацията по отношение на женските занимания в Ню Йорк, по които бяха разпилян стотици хиляди долари , съществено разгневи британците. Затова и в този момент едва ли ще научим доста за последното празненство преди раждането на новия кралски правоприемник. А и в случай че в действителност Дория го провежда, допускаме, че ще бъде по-обрана.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР