Преди три години за пръв път го казахме и не

...
Преди три години за пръв път го казахме и не
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ превърнаха корупцията в норма чрез лобистко законодателство

Преди три години за пръв път го казахме и не стопираме да го повтаряме – ГЕРБ трансфораха корупцията в норма посредством лобистко законодателство, в полза на компании. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изявление за Българска национална телевизия.
Нинова изрече съболезнованията си към околните и фамилията на умрелия в злополука публицист Милен Цветков, като изясни, че гибелта му е породила доста съществени въпроси за разпространяването и използването на опиати, за безнаказаността и накърненото възприятие за правдивост и яд у хората. Нинова напомни, че импортираните промени в закона за понижаване на присъдите на дрогирани водачи в края на предходната година са били импортирани от депутата Лъчезар Иванов и група народни представители от ГЕРБ и добави, че изказванията, че Българска социалистическа партия лъжат за това, са погрешни.
„ Не бих свързвала подписа на Лъчезар Иванов с обстоятелството, че синът му е бил в колата, която блъсна Милен Цветков. Бих го разглеждала като нещо по-сериозно, тъй като се случва не за пръв път през закони корупцията да се оневинява и да става ненаказуема. И когато към този момент в закона е заложено, че тя не е наказуема, естествено е по-късно да няма неоправдателни присъди, а у хората да пораства възприятието за неправда “, уточни още водачът на Българска социалистическа партия, представена от организация " Фокус ".
Корнелия Нинова беше безапелационна, че под ударите на закона би трябвало да попадат всички, които са го нарушили, без значение дали са богати или деца на политици.
Темата продължава и в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР