Преди три дни Владимир Путин уби съпруга ми Алексей Навални.

...
Преди три дни Владимир Путин уби съпруга ми Алексей Навални.
Коментари Харесай

Юлия Навални: Ще продължа делото му, подкрепете ме

" Преди три дни Владимир Путин умъртви брачна половинка ми Алексей Навални ". Това съобщи Юлия Навалная във връзка мистериозните условия, при които почина мъжа ѝ, съобщи Агенция Франс Прес.

По време на прочувственото видеообръщение вдовицата на Навални едвам сдържаше сълзите си, само че даде обещание да продължи делото на починалия си брачен партньор.

" Ще продължа да работя за Алексей Навални. Ще продължа да се боря за свободата на нашата страна. И ви приканвам да ме подкрепите ", сподели тя.

" Алексей умря в затворническата колония след 3 години на мъчения и изтезания ", съобщи брачната половинка му.

" Най-важното нещо, което можем да създадем за Алексей и за себе си, е да продължим да се борим, по-отчаяно и по-яростно от преди ", сподели Юлия Навалная.

" Трябва да се възползваме от всяка опция да се борим против войната, против корупцията, против несправедливостта, да се борим за почтени избори и независимост на словото, да се борим да си върнем страната ", добави тя.

Новалная също по този начин даде обещание да разкрие хората, които съгласно нея са умъртвили брачна половинка ѝ.

" Знаем тъкмо за какво Путин умъртви Алексей преди 3 дни. Със сигурност ще разберем кой тъкмо е направил това закононарушение и по какъв начин е било осъществено. Ще назовем имена и ще покажем лица ", сподели тя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР