Преди това едно от най-емблематичните дуета в телевизията, естествената екранна

...
Преди това едно от най-емблематичните дуета в телевизията, естествената екранна
Коментари Харесай

Холи и Фил сега – от телевизионна възможност „направи или провали“ до интригуващ „свеж шанс“

Преди това едно от най-емблематичните дуета в малкия екран, естествената екранна химия на Холи Уилоуби и Филип Скофийлд караше феновете на „ Тази заран “ да се настройват за повече от 10 години, само че доста се трансформираха през миналата година.

Твърдото другарство на водещите, с техните инцидентни пристъпи на смях и махмурлук, отекна измежду почитателите, само че до началото на 2023 година имаше шепот за хипотетична омраза сред двойката, за която се говореше, че към този момент не са толкоз близки, колкото в миналото. Естествено, това не им оказа помощ, че трябваше да се борят с яростна социална реакция през септември 2022 година след обвиняванията, че са прескочили опашката, до момента в който са видели починалата кралица Елизабет II да лежи в Уестминстър Хол.

ITV изрично отхвърли сходни изказвания, само че гневът към момента беше публикуван, като мнозина приканиха двойката да се отдръпна от видните си функции. След това нещата ескалираха повече или по-малко за една нощ, откакто Фил, на 61 години, призна, че е имал „ нер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР