Преди точно десет дни стана ясно, че Ариана Гранде е

...
Преди точно десет дни стана ясно, че Ариана Гранде е
Коментари Харесай

Ариана Гранде публикува снимка от тайната си сватба - slava.bg

Преди тъкмо 10 дни стана ясно, че Ариана Гранде е застанала пред олтара дружно с годеника си Далтън Томас, на който публично се е врекла във безконечна обич на загадка гала, състояла се в дома на певицата. Тогава неин представител удостовери пред списание "People " слуховете, тръгнали малко по-рано, че двойката си е споделила "Да ", узаконявайки своята връзка.

"Да, ожениха се! Събитието бе малко и интимно, на него участваха не повече от 20 души. Любовта изпълваше цялото помещение, а фамилиите на двамата бяха извънредно щастливи ", съобщи по това време той пред изданието.

"И тя, и той обичат Монтесито. Те прекарват доста време там ", посочи източник пред списание "People ". "Изглежда напълно естествено те да си кажат "Да " в красивата и историческа къща на Ариана. "

И макар че към този момент новината за венчавката обиколи света няколко пъти, изпълнителката на "7 Rings " не бе разгласила фотоси от нея... Или най-малко до момента, защото напълно неотдавна тя реши да направи почитателите си в Инстаграм съпричастни със своето благополучие, позволявайки им да надзърнат зад потайността, с която бе обхванала сватбения си ден.

Така тя показа изложба от общо 5 изображения, на които театралничи в красива булчинска рокля без презрамки, отличаваща се с гол тил и висока цепка в задната страна на полата, чиято дължина стига до земята. Разбира се, дрехата не е на какъв да е, тъй като е сътворена от известната дизайнерка Вера Уанг, която е известна със сватбените си тоалети, желани от най-големите звезди.

На фрагментите се вижда, че Гранде е допълнила визията си с чифт нежни обеци с перли и воал с панделка в горната част.

Ариана Гранде е на 27 години, а брачният партньор ѝ, който е брокер на първокласни парцели - на 25. Певицата разгласи годежа си през декември предходната година, когато двамата заживяха дружно по време на изолацията поради пандемията. Те се появиха за първи път обществено в клипа ѝ "Stuck with U ", записан с Джъстин Бийбър в Калифорния. Той излезе при започване на май с благотворителна цел. Поп звездата бе сгодена за малко и за водещия на предаването "На живо в събота вечер " Пийт Дейвидсън през 2018 година, само че те се разделиха след пет месеца. Преди това тя имаше продължителна връзка с рапъра Мак Милър, който умря от свръхдоза към четири месеца откакто скъсаха през 2018 година
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР