Преди старта на първенството в Суперлигата тази вечер разговаряме с

...
Преди старта на първенството в Суперлигата тази вечер разговаряме с
Коментари Харесай

Целта пред Добруджа 07 е третото място

Преди старта на шампионата в Суперлигата довечера беседваме с президента на ВК " Добруджа 07 " Веселин Велев. Пред МГ " Добруджа " той разкри, че напътствията дадени на волейболистите преди мача с Пирин, Разлог са къси и ясни - победа! Крайната цел пък пред състезатели и треньорски екип е трето място.

Всяка година приготвяме един тим, който е фактор в Лигата, добавя президентът. Още в края на предходния сезон е извършен диалог със ст.треньора Пламен Христов, който е приел предлагането да остане още един сезон в Добрич. След това треньорът е показал бюджетът, който би го задоволил, а от клубното управление са му делегирали права да стартира търсенето на подобаващи състезатели.

Имаше задоволително време, с цел да притегли играчи, които по негово осмотрение ще са най-полезни за клуба, съобщи Велев и добави, че и управлението и волейболната общност са единомислещи, че Добрич разполага с тим, който ще е сериозен фактор в шампионата.

В момента централният блокировач Теодор Йорданов лекува травма, като този развой ще продължи един месец, след което ще се подложи на надзорен обзор и когато бъде подготвен - ще бъде включен там, където е допустимо. Теодор е част от Добруджа 07, увери президентът.
По отношение на шоу-спектаклите по време на волейболните мачове - предстоят изненади, които Велев не пожела да разкрие, само че предложения приятелите на волейбола сами да станат очевидци, посещавайки залата.
Първият домашен мач е с изменена дата - вместо на 26 октомври, ще се организира на 25 октомври, петък, от 17.30 часа, напомни Веселин Велев.

Има и нови спонсори, те са 7 на брой и дават тази финансова непоклатимост, която е нужна за положителното показване, защото всяка година тимовете, които желаят да са в челото би трябвало да намерят нови средства, тъй че това е реалност за Добрич.
С един лев ще бъде повишена цената на билета, като от 2 става 3 лева Учениците и пенсионерите ще продължат да гледат срещите на тима гратис.
Фенклубът, по традиция се включва напълно непринудено в организацията по продажбата на билетите.

Репортаж на Дана Михайлова и Стефан Калев dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР