Правителствата на Германия, Италия и Испания са против идеята на

...
Правителствата на Германия, Италия и Испания са против идеята на
Коментари Харесай

Германия, Италия и Испания са против идеята на Макрон да изпрати военни инструктори в Украйна

Правителствата на Германия, Италия и Испания са срещу концепцията на френския президент Еманюел Макрон да бъдат изпратени военни инструктори в Украйна, заяви немското издание. Френските управляващи са изпратили оферти до десетки западни страни да се причислят към концепцията на Макрон.

Според вестника държавните управления на Германия, Италия и Испания считат, че образованието на бойци на ВСУ от западни инструктори непосредствено в Украйна може да сътвори забележителен риск от ескалация и да въвлече Запада още по-дълбоко във въоръжения спор.

Командващият на френските въоръжени сили Тиери Буркхард е изпратил писма предложения от 27 май до 2 юни до десетки страни, измежду които Съединени американски щати, Англия, Полша, Нидерландия, Дания и Швеция. В него попада предложение да вземат участие в задача в Украйна като част от „ коалиция на искащите “. Германия не е измежду страните получили такава покана, защото немските политици обществено се оповестиха срещу френската самодейност, написа изданието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР