Преди шест години през ноември 2011-а Kia Motors представи градския си

...
Преди шест години през ноември 2011-а Kia Motors
представи градския си
Коментари Харесай

Непознатата у нас Kia Ray ще е обновена в Южна Корея

Преди шест години през ноември 2011-а Kia Motors представи градския си модел Ray в Южна Корея. Този месец компанията лансира второто потомство на дребния си автомобил.

Новата Kia Ray има и нова, боядисана в основния цвят на колата радиаторна решетка, позиционирана малко по-високо, на равнището на фаровете. Те пък имат по ъговат дизайн и употребяват по-ярките DRL светлини. Вентилационните отвори са разположени в средата на долната част на предната ризница, където са и новите кръгли фарове за мъгла.

Профилът на новатаe Kia Ray не е променен особенно доста, вградените в огледалата LED мигачи са станали по-тесни, нов е и дизайнът на летите джанти. Отзад всички елементи са претърпели образни промени за по-добър аспект. Задните светлини имат и нова, завършена като буквата C LED сигнатура. В интериора на колата също има съществени промени и материали с подобрено качество.

Актуалната Kia Ray е с габарити 3595 х 1595 х 1700 мм и наподобява като характерен японски “Кей-кар ”. Двигателят е 1.0-литров, бензинов с мощ 78 к.с. при 6400/мин и предлага оптимален въртящ миг от 94.14 Нм. Налице е двугоривен вид LPGn. Стандартна е четиристепенната автоматична трансмисия.

Засега от компанията не дават информация дали в тези механически характерности ще има промени при новия модел.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР