Преди седмица 56-годишният Брад Пит и 27-годишната Никол Потуралски бяха

...
Преди седмица 56-годишният Брад Пит и 27-годишната Никол Потуралски бяха
Коментари Харесай

Джоли бясна на Пит заради новата - slava.bg

Преди седмица 56-годишният Брад Пит и 27-годишната Никол Потуралски бяха снимани от папараци по какъв начин идват с хеликоптер в замъка на артиста на южното крайбрежие на Франция. Двойката отпътува на отмора в Шато Миравал, където през 2014 година се състоя сватбата на Пит и Анджелина Джоли.

Източници разясняват пред Us Weekly, че актрисата не е приела задушевно тази вест. „ Когато предложения Никол на мястото, където бе сватбата му с Джоли в замъка, Брад знаеше тъкмо какво прави и знаеше тъкмо каква реакция ще получи от Анджелина. Но просто не му пука дали Джоли е гневна. Той знаеше, че тя ще се държи по този метод “, споделя източникът.

Припомняме, че сватбата на актьорите се състоя на 23 август 2014 година в наличието на най-близките им. След две години фамилен живот те взеха решение да се разведат, само че бракът им беше публично преустановен едвам през 2019 година и към момента не престават да се вземат решение значими въпроси, свързани с попечителството над шестте им деца.

На фона на този скандал с някогашната брачна половинка публицистите разкриха и новият разказ на Пит с немския модел, която апропо е омъжена за 68-годишен ресторантьор от Берлин – Роланд Мери.

Двамата имат и 7-годишен наследник. Според източниците, Роланд гледал много метафизичен на забежката на брачната половинка си с холивудската звезда.

Източник: tialoto
Снимка: BGNES
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР