Преди седем месеца убийството на Евгения Владимирова потресе България. Мъжът

...
Преди седем месеца убийството на Евгения Владимирова потресе България. Мъжът
Коментари Харесай

Майките на убитата Евгения и на убиеца й проговориха! Трагедията е огромна

Преди седем месеца убийството на Евгения Владимирова потресе България. Мъжът йОрлин Владимиров я разгласи за изчезнала, а следствие стана ясно, че съгласно проверяващите той я е умъртвил.

Тялото на младата жена бе намерено в куфар, като с цел да бъде скрито убийството на помощ на Орлин се притекъл татко му. СегаПламен Владимирове на независимост. За първи път проговорихадве майки – тази на убитата Евгения и тази на палача й – Орлин.

„ За това съм тук,зада има обективен развой. Сприсъда доживотна без право на подмяна и за двамата – и за бащата, и за килъра. Единственият, който е могъл да предотврати това ликвидиране е бил татко му, само че той не го е направил. Не може ти да имаш сили да изхвърлиш един мъртвец, а пък да не можеш да лежиш в ареста, тъй като си доста болен “, по този начин майката на Евгения -Капка Чорбанова разяснява предпо-леката мярка, която даде съдът на Пламен Владимиров-„ домакински арест “.

За злокобната фамилна история се разбра на 13 октомври 2021 година. Евгения Владимирова е оповестена за търсене от мъжа си Орлин Владимиров. След месец в неопределеност Министерство на вътрешните работи афишира ареста на Орлин с обвиняване за ликвидиране. Арестуван е и татко му.

.

Седем месеца по-късно делото още не е влезнало в съда. Бащата на Орлин е освободен с по-лека мярка „ домакински арест “.

След два дни още веднъж ще застене пред съда с цел да изиска мярка “гаранция “, с цел да може да се лекува без полицейски контрол. Пламен Владимиров отхвърли да беседва с публицисти.

Съпругата муобаче -Боряна, която е и майка на Орлин, проговори. Твърди, че той съжалява за стореното.

Вижте какво споделиха околните на Евгения и майката на Орлин Владимиров, упрекнат за жестокото ликвидиране на брачната половинка си:

Боряна Владимирова твърди, че синът й съжалява за стореното, само че „ нищо няма да върне Евгения “.

- Цял месец за какво мълчахте?

- Б. Владимирова: Не съм знаела.

- Не знаехте ? Н е ви показа брачният партньор Ви?! Н е ви показа синът В и?

- Б. Владимирова: Не.

- Ако знаехте щяхте ли да кажете?

- Б. Владимирова: На полицията ли?

- Да.

- Б. Владимирова: Вече не съм сигурна. Сега към този момент не съм сигурна, когато разбрах знаех,че ще кажа.

- Кога щяхте да кажете?

- Б. Владимирова:Тогава, когато ме задържаха и разбрах. А, в този момент към този момент не съм сигурна, че щях да кажа.

- Защо не сте сигурна? Защото е Ваш наследник ли?

- Б. Владимирова: Естествено! Вие по какъв начин бихте постъпили?

- Независимо от това какво е направил?

-Б. Владимирова: Тогава когато разбрах, не ми беше наследник, всичко се срути. Тогава мислих, че бих споделила. Сега не съм сигурна. Мисля, че има хора, които ще ме схванат.

- А, в този момент какво се промени? Кажете за какво? Какво се промени?

- Б. Владимирова: Ами, майка съм. Вие какво бихте създали?Искам да знам какво е станало, тъкмо какво е станало.

Че нищо няма да върне Евгения знаяти нейните близки. Това, което в този момент им дава сили е вярата за обективен развой.

„ Поводът за изявлението ми е това, че бащата на килъра е пуснат под домакински арест още март месец. В момента той желае неговата мяркаотново да бъде прегледана и изобщо да бъде освободен и да може да се движи умерено на всички места.

Пуснали са го под претекст, че бил болен. Да убиваш и да укриваш мъртвец можеш, и не си болен, само че да лежиш в ареста си болен . Нашето законодателство малко куца в това отношение, че укриването на куфара, където са били натъпкали щерка ми не било закононарушение.

Той си е помощник в това ликвидиране, защото той е занесъл куфара до мястото, където е била изхвърлена. Това желая да обясня, че в деня на убийството сутринта двамата с килъра са ходили да гледат мястото, където да я изхвърлят. Мястото е покъртително, аз през живота си такова място не съм виждала това е хвостохранилището на Перник.

Просто цяло знамение е, че полицията съумя да я открие “, споделя майката на Евгения-Капка Чорбанова.

Трудно изричат името на Орлин иродителите на младата жена и нейнитеприятели.Наричат го „ килъра “.

„ Тя ми беше като сестра. Толкова доста я обичах. За страдание тази покруса ни раздели.

Идано килърът и неговия съизвършител получат единствената обективна присъда доживот без право на подмяна.Аз бях потресена като разбрах, че е пуснат да си върви у дома. Колко болен да е бил откакто е съумял да придвижи тялото й? “, питаТеодора Терентева.

„ Ние не желаеме чудеса от системата, а единствено правдивост и двамата да си останат доживотв пандиза.За мен и двамата са еднообразно отговорни. Няма значение кой е физическия причинител. И би трябвало да бъдат съдени по един и същи метод., “ добавя друга другарка на Евгения- Неделина Филимонова.

„ Искам да се обърна към Пламен в името на единствения си внук да си понесе отговорността. Ако има доблестта един ден когатодететотпорасне,да го направи това “, споделя Дияна Стоева.

Близките на Евгения се тормозят за сигурността си.

„ Притесняваме се за нашата сигурност и за сигурността на детето най-много, тъй като Пламен – бащата на килъра, в случай че бъде пуснат на независимост може да предприеме дейности.Както са умъртвили нея и са я укрили, да убие някой от нас. Притеснявам се и за фамилията на сина ми, които в действителност са поели грижата да гледат детето. Това ми е терзание също, защото е някогашен чиновник на ДАНС.Не знам какво да чакам, откакто може мъртвец да укрива. Може и ликвидиране да извърши. “, споделя Капка Чорбанова.

През времето до момента в който Орлин симулираше, че търси Евгения, в действителност е мисли по какъв начин да стартира живота си изначало, настояват околните й.

„ Ние сме го засичали във входа сдетето, ходили да пазарят.Той към този момент си беше построил живота, че двамата си остават и си продължаваше по остарелия метод. Вместо в този един месец да преобърне страната и всичко, с цел да я намерят, той беше отишъл да пазари облекла.На 31 октомври е бил на събиране с другари и споделил,че желае да се реалокира в различен град, по този начин или другояче е хом-офис.Вглавата му е било,че желае да стартира нов живот единствено двамата. “, споделя Дияна Стоева.

Искам да го попитам дали в този момент е благополучен и удовлетворен от дейностите, които е направил?Защото почерни живота начетирисемейства и най-много на детето си. Сложи белег оттук насетне то да живее без майка и с татко палач. Дете, което не заслужава това нещо и дете, което за мен беше извънредно доста обичано от нея, мисля, че и той го обичаше.

Близките и приятелите на Евгения, която остана вечно на 33, желаят единствено обективен развой./Blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР