Преди пуканките Времетраене: Режисьор: В главните роли: Бюджет: С какво да се подготвим: Времето категорично е

...
Преди пуканките
Времетраене:
Режисьор:
В главните роли:
Бюджет:
С какво да се подготвим:
Времето категорично е
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Годзила и Конг: Нова империя“

Преди пуканките
Времетраене: Режисьор: В основните функции: Бюджет: С какво да се подготвим:
Времето изрично е потвърдило, че филмите за огромни чудовища, заплашващи да заличат всичко живо от лицето на Земята, са мечтано представление за всеобщия фен. А киноиндустрията освен го знае, само че и сносно го употребява. Неслучайно 70 години след първия черно-бял филм за Годзила, през днешния ден на огромен екран имаме още един.

Всъщност, филмите за Годзила изобщо не са малко - всеки със своята визия за апокалиптичните закани на огромните чудовища. И по този начин е до 2014 година, когато Warner Bros. и Legendary взеха решение да положат началото на своята MonsterVerse.

Целта на тази новосъздадена чудовищна галактика е да ни запознае с титаните, обитаващи планетата ни от епохи, основните герои измежду които са Годзила и Конг. И, несъмнено, да ни даде още зрелища.
 Снимка 659072

Началото сложи " Годзила " (2014 г.), след което пристигна независим филм и за Конг - " Конг: Островът на черепа " (2017 г.). Две години по-късно видяхме " Годзила: Кралят на чудовищата ", който потвърди, че по-могъщ от Годзила няма.

" Годзила против Конг " от 2021 година пък даде освен по този начин жадувания отговор на въпроса кой от двамата великани е по-силният, само че остави отворена малка врата и за още.

Противно на упованията, подготовката, фотосите и постпродукцията на петия филм в чудовищната галактика се случи много тихомълком и без нормалните фанфари.
 Снимка 659073

И по този начин, " Годзила и Конг: Нова империя " към този момент е по кината. Директно продължение на " Годзила против Конг ", само че както подсказва заглавието, този път двата титана няма да се бият против различен, а един до различен. Защото над планетата и човечеството е надвиснала нова заплаха, с която те не могат да се оправят поотделно.

Заплахата идва от Кухата Земя, която бе показана до някаква степен в предходния филм. Е, в този момент към този момент е време да забележим доста повече от нея. Ще забележим и себеподобни на Конг - каквито се смяташе, че няма, а той е последният от типа си. Но хората са били в неточност и за още неща, някои от които в този момент е прекомерно евентуално да ги изненадат извънредно неприятно.

В основните функции ще забележим не един, а цели трима артисти от " Годзила против Конг " - Ребека Хол, Брайън Тайри Хенри и Кейли Хотъл. При това в " Годзила и Конг: Нова империя " героинята на Хотъл - Джиа, която единствена може да комуникира с Конг, ще има и надалеч по-важна роля. Новото попълнение във франчайза пък се споделя Дан Стивънс.
 Снимка 659075

Ясно е, че от сходен филм е наивно да чакаме кой знае какъв брой надълбоко развъртян сюжет и сюжет, тъй като тук водещото е напълно друго. В последна сметка, всички са в салона, с цел да видят по какъв начин едни великански чудовища се млатят.

Но пък не може да не се съгласим и с мнението на някои критици, че " Годзила и Конг: Нова империя " е може би най-хубавото попадение във франчайза досега. Накрая ще признаем и още нещо - извънредно смешно е да гледаш по какъв начин Годзила се втурва да тича, с цел да се бие...

" Годзила и Конг: Нова империя " е по кината от 29 март
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР