Преди празниците идва момента и за традиционните партита. Но понякога

...
Преди празниците идва момента и за традиционните партита. Но понякога
Коментари Харесай

Празнична порция впечатли майка. Достатъчен ли е куверт от 15 лева? СНИМКА

Преди празниците идва момента и за обичайните празненства. Но от време на време упованията не оправдават действителността.Такъв случай споделя майка на възпитаници от Сливен. Тя е възмутена от менюто, което било предоставено за куверт от 15 лв.. Теодора Егова твърди, че порцията на сина ѝ включвала малко картофи, две " късчета " пица и безалкохолно. Според нея децата били настанени в шатра и отбелязва ниските температури в последните дни. Впоследствие и дъщерята на дамата чествала в същия обект. Този път били настанени вътре. Менюто още веднъж е същото - безалкохолно, малко пица и картофки. Този път се появил  и различен проблем. Жената твърди, че на децата били дадени сокчета с изминал период на валидност - до 13 декември. А когато учениците ги снимали, напитките били сменени с нови. Егова отбелязва, че не ѝ свиди поради цената, само че счита, че за сходна сума може да се обезпечи по-добра порция. Вижте цялата обява на  Теодора Егова:

  " Добър вечер! Много желая да опиша за коледните празненства на синът ми и щерка ми, които бяха в новата зала " Зара ". На огромна част от учебните заведения в Сливен празненствата са там.  Куверта е 15 лв.... И 20 лв., и 30 лв. да беше, отново щях да ги дам / за децата всичко / На сина ми през вчерашния ден класът беше извън в шатрата с найлоните, поради температурити сега - студено! Храната- две късчета пица, 5 студени картофчета и топло Pepsi. Днес на щерка ми в залата - топло. Храната-две изгорели късчета пица, 5 студени картофчета и сок със период на валидност 13.12.2022 год. Децата са снимали храната и незабавно по-късно са им подменили сокчетата.  Вече с прекрасен период на валидност. Много съм " впечатлена "! За 15 лева не чакам " Патешко магре ", само че съм сигурна, че тези пари стигат за читава храна. Весели празници! "

 Местни поданици са съгласни с нейното мнение. Те означават, че празник може да стане и на друго място, в случай че е налице предпочитание. Някои сливналии трансферират отговорността за станалото на учителите. Според тях точно преподавателите е трябвало да управляват менюто. За други жители нещата не стоят по този начинк. Те декларират, че порциите са надалеч по-хубави, а децата са се забавлявали добре.

Вижте някои от мненията на сливналии:
" Менюто е определено от учителите. Би трябвало да са Ви уведомили какво предлага заведението. От вън няма шатри с найлон, а е дограма. Не може да са разнообразни порциите на децата и да се предлага нещо с изминал период. Трябвало е да се оплачат на учителите, а те от своя страна да потърсят шефа ", твърди Надя Благоева.  " Жалка порция, грозна паница. И храната възпитава. Не е редно такова отношение към клиенти за празника ", безапелационна е  Зорница Георгиева.  " Вината е в тези, които са се съгласили на офертата. Има и други заведения, а в учебно заведение също стават хубави тържества. Даже с музика, Дядо Коледа и забава. Всичко е въпрос на организация и предпочитание ", счита Георги Георгиев.
   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР