Преди повече от месец в европейските магазини се появи флагманския

...
Преди повече от месец в европейските магазини се появи флагманския
Коментари Харесай

Виж основната причина за провала на смартфона Galaxy S9

Преди повече от месец в европейските магазини се появи флагманския смарт телефон Samsung Galaxy S9, получил най-хубавото техническо съоръжение и рекордно висока цена. Компанията-производител похарчи за рекламирането на този телефон рекордни суми пари.
Това е най-голямата инвестиция в реклама за цялата история на мобилното поделение. Това обаче не оказа помощ на устройството да получи повече продажби от своите прародители – Galaxy S8 и Galaxy S7. Това бе обявено още на 25 април 2018 година от анализаторите на Canalys.



Според редица специалисти, главната причина за неуспеха на смарт телефона Samsung Galaxy S9 е в преоценената предаността на почитателите към продуктите. Южнокорейската корпорация счете, че един път като Apple е сложила висока цена за своя iPhone X, то и тя може да постъпи по този начин.

Въпреки това обаче, този „фокус“ не сработи. Все отново доста купувачи на Samsung Galaxy S9 не са подготвени да дадат за него толкоз пари. Ако цената е под $100-150, новият флагман ще се радва на огромно търсене. Продажбите може да са с 25-30% по-високи от сегашните, само че уви това евентуално няма да се сбъдне.



Как ще постъпи Samsung през 2019 година, когато по рафтовете на магазините излезе Galaxy S10, към този момент не е известно. Може би, тя ще понижи цената на апарата, а евентуално просто ще се опита да го направи по-привлекателен в очите на купувачите. Това ще се случи с нов дизайн, поддръжка на най-новите технологии и разработки, а също и преференциални условия за покупка.

Именно по отношение на цялата тази обстановка, представителите на южнокорейската корпорация умуват по какъв начин по-добре да се продава смарт телефона Galaxy S9.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР