Преди повече от 30 години Брук Шийлдс e била сексуално

...
Преди повече от 30 години Брук Шийлдс e била сексуално
Коментари Харесай

Брук Шийлдс проговори за изнасилването си преди 30 години

Преди повече от 30 години Брук Шийлдс e била полово насилена от авторитетен продуцент от Холивуд. Но тя по този начин и не споделя нито дума. " Никой няма да ми повярва ", мисли си актрисата тогава. " Хората не имаха вяра на тези истории по това време. Мислех, че в никакъв случай повече няма да работя. "
 Брук Шийлдс, Денят на благодарността, ледена вана и по какъв начин се поддържа във форма актрисата
Тайната на Брук Шийлдс да наподобява толкоз добре на 57 година

В чудесна форма за възрастта си

Историята за половото посягане Брук Шийлд споделя с детайлности в идния документален филм от две елементи Brooke Shields: Pretty Baby, чиято премиера ще бъде на 3 април в Hulu. Едно надълбоко гмуркане в живота ѝ на младо момиче, чиито сексуализирани функции във филми като " Хубавицата " (където тя играе детска проститутка) и " Синята лагуна " я трансформират в обект на обаяние, отвращение и поп-културен феномен.

Но Brooke Shields: Pretty Baby е и история за хубостта на разкриването на истината. " Докато върших документалния филм, видях цялата истина вкупом и, като се замисля, е цяло знамение, че оцелях ", откровена е 57-годишната актриса пред People.

" Отне ми доста време да го осмисля и осъзная ", казва Шийлдс за нападението, осъществено през 20-те й години. По това време тя е неотдавна приключила Принстънския университет и не може да си откри работа - " най-ниската точка в моята кариера ", спомня си тя. Ето за какво с вдъхновение приема поканата за вечеря на холивудския продуцент, който наивно счита за собствен другар. Вярва, че той ще ѝ предложи роля във филм, с цел да се върне назад в играта след няколко години пауза. След като хапват, продуцентът ѝ споделя, че ще ѝ извика такси от хотелската си стая и ѝ предлага да се качи с него, с цел да не чака сама в ресторанта. Брук се съгласява.
 Брук Шийлдс, Pretty Baby и разкритието на актрисата в документалния филм, че е била изнасилена
Когато Брук Шийлдс е била изнасилена

“Отказвам да бъда жертва ”

" Влезе в банята и излезе от там изцяло гол. Нападна ме ненадейно. Не беше тъкмо битка, тъй като в същата секунда замръзнах и останах вцепенена от самото начало. Не желаех да се боря, тъй като се опасявах, че ще ме убие. Направих това, което бях правила и преди - отделих се от тялото си. Бог знае какъв брой съм добра в това ", споделя Шийлдс във кино лентата си.

Актрисата разкрива, че на потегляне от хотела е плакала по целия път, а малко по-късно е започнала да упреква себе си. " Продължавах да си дублирам: " Не трябваше да го правиш. Защо се качи с него? Не трябваше да пиеш това пиво на вечеря. "

В описа си тя разказва психическата въртележка, през която минава, с цел да превъзмогне контузията. Първо се упреква, по-късно се пробва да не помни, а днес е по-скоро е доста гневна. " Сега съм по-ядосана, в сравнение с бях тогава. "

Когато етапа на самоосъждане отшумява, Шийлдс взема решение да не помни за случая и да се преструва, че изнасилването в никакъв случай не се е случвало. Избирателната амнезия по това време е неин натурален гений. Преценява, че за нея ще е по-добре да заличи дадения спомен от мозъка си, и го прави.

" Това беше моята техника за справяне с проблемите. Поглеждайки към живота си през днешния ден, имам вяра, че тя ми е помогнала да оцелея. Истинско знамение е, че резервирах оптимизма и желанието си за живот ", твърди Брук Шийлдс.
 Брук Шийлдс, Майкъл Джексън, Pretty Baby и какви са били връзките сред двамата
Били ли са влюбени Брук Шийлдс и Майкъл Джексън

Отговорът дава актрисата и модел

Решава да показа единствено с един човек - с нейния непосредствен другар и бивш съветник по сигурността Гавин де Бекер. Той я поучава да се оправи с контузията сама, без да намесва медиите, защото публицистите през 80-те демонстрират не по-малко хищническо държание към актрисата.

Сега обаче Брук Шийлд взема решение да показа със света горчивия си опит " с вярата да помогне на хората да не се усещат сами ".

" Всеки се оправя със личната си контузия в друга времева линия. Искам да бъда бранител на това дамите да могат свободно да приказват. Искам да покажа по какъв начин всяка жена има право да показа историята си по този начин, както я помни, без терзание, че разказът ѝ е объркващ и може да засегне кариерата ѝ. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР