Преди повече от 10 години тризначките станаха известни у нас,

...
Преди повече от 10 години тризначките станаха известни у нас,
Коментари Харесай

Осъдиха тризначките, че живеят на аванта

Преди повече от 10 години тризначките станаха известни у нас, откакто завоюваха 250 000 лева от Big Brother. Сумата обаче не им оказа помощ изключително, а с днешна дата те към този момент са наказани. Семейството на Вяра, Надежда и Любов бе наказано от Община Благоевград поради неплатен наем на жилищата, в които живее.

Многолюдната фамилия населява два ведомствени жилището в квартал „ Еленово “.

Общината завела желае към майката на трите млади дами – Любка Станчева, тъй като с нея е подписан договорът за наем на жилищата в блок 69. Сумата, която се е натрупала от неплатения наем за три години – от 1 ноември 2013 година до 31 октомври 2016 година, е 2707 лева

Към нея е начислена и рента за забавянето, с което общото обвързване набъбва на 3089 лева, заяви „ Труд “, представен от Dnes.bg.

Тризначките посрещнаха бурно обвиняванията на служителите. Те обясниха, че заведеното дело е безпредметно, тъй като жилищата, за които общината желае наем, в действителност са подарени на фамилията и то не от какъв да е, а персонално от тогавашния Първи – Тодор Живков.

Тато дал жилищата в подарък на майка им поради това, че била многодетна майка, която сама отглежда 5 деца – четири девойки и едно момче.

За злощастие на многолюдната рода обаче документ за сходно подаяние няма.

Така делото завърши в интерес на общината, а семейството на тризначките ще би трябвало да заплати наема, лихвите и разноските по съвещанията.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Булфото
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР