Преди около седмица Зорница Линдарева отпразнува без много шум рождения

...
Преди около седмица Зорница Линдарева отпразнува без много шум рождения
Коментари Харесай

Сексбомбата Зорница Линдарева разкри ексклузивно пред "ШОУ" дали ще приема исляма и разказа за зловеща случка на рождения си ден!

Преди към седмица Зорница Линдарева отпразнува без доста звук рождения си ден, вкъщи и в компанията на най-близките си. За изненада на мнозина, които виждат в нейно лице буйна купонджийка. Тя е от хората, които имат вяра в знаците на ориста – още повече че постоянно чете за тях и научава нови и нови детайлности за духовните аспекти на живота. Оказа се и доста подвластна на по този начин наречената Сатурнова дупка, която се случва към рождения ден и която държим виновна за редица наши стъпки на погрешно, липса на шанс или даже нещо по-неприятно. Със Зорница си приказваме за нея, както и за всички останали истории от вида на тази, че ще приема исляма поради честите си пътувания до Турция. Връщаме се и в Къщата на „ Биг брат ”, където тя направи запаметяващо се присъединяване, въпреки да бе във допустимо най-лошата си светлина. - Зори, неотдавна беше рожденичка, а знам, че си от хората, които обръщат доста внимание на въздействието, което оказва, да вземем за пример, по този начин наречената Сатурнова дупка. Случи ли се в този момент нещо необяснимо или неприятно при теб?
- Аз от години наред доста тежко претърпявам същата тази Сатурнова дупка. Усещам някаква доста странна сила. Чувствам подтиснатост, тежест. Ще ти споделя, че преди години съм аварирала на този ден, бях май на 19 година Знам от астролози, че към рождения ден – преди и след – има късмет, както да се случват доста хубави неща, по този начин и малко по-опасни. Рисков интервал е за хората. А аз за себе си съм го приела като извънредно рисков и постоянно съм доста обезпокоена.

- Май си влезнала в един чудноват автозатвор. И евентуално се чувстваш по този метод, тъй като знаеш за съществуването на въпросната Сатурнова дупка…
- Да, тъкмо по този начин излиза. Сигурно е форма на автосугестия, тъй като има и хора, които въобще не знаят за съществуването на Сатурнова дупка, надлежно и не я претърпяват, нямат никакъв проблем. Само да ми наближи рожденият ден и ми става зле. И тази година не направи изключение. Обикновено аз не го чествам, заставам си у дома, при мен идват единствено най-близките ми. Но ти си безусловно права, като казваш, че съм си основала автозатвор –

не мога да подцени мисълта, че това за мен е рисков интервал

Сещам се за нещо доста забавно в този момент – защото постоянно чета книгите на съветския вълшебник Роман Фад (Роман Фад е финалист от „ Битката на екстрасенсите”, излъчена по съветския ефирен канал ТНТ. Той е най-известният потомствен маг в Русия. Автор е на бестселъра „ Ключове към щастието”, както и на кино лентата „ Руската тайна”. Води свои рубрики по радиото и в няколко списания, бел. ред.). Баща му умира точно на рождения си ден. Той не е единствен случай. Просто това е рисков интервал, случват се някакви премеждия. Но в действителност, колкото повече информация имаш, толкоз по-голям проблем се явява тя за теб и за душeвността ти. Обременяваш се. Затова и си седях у дома в този интервал, съвсем не съм излизала.

- Подвластна си май и на суеверията…
- О, да, въпреки че не във всички насоки. Не мисля, че в случай че видя черна котка, няма да ми върви, тъй като от време на време е тъкмо противоположното. По-скоро от позиция на това, че когато на човек нещо му е написано, по този начин ще стане, каквото и да прави. Например,

в случай че ти е писано да умреш при атентат, това може да се случи на всички места

не е належащо да не пътуваш тук-там, които са избрани като рискови сега. Нали знаеш онази приказка, в която на индивида му споделят, че ще почине от камион и той през целия ден не излиза от у дома, с цел да не му се случи нещо сходно. Излиза в един миг на терасата и в този миг някакво детско камионче пада от последния етаж, удря го по главата и той умира на място. Много имам вяра в такива неща.



- Пътуваш постоянно до Турция, а там в този момент има висок % на риск, евентуално и хората са напрегнати. Но в случай че вярно те разбирам, ти не изпитваш боязън?
- Да, прелестно ме разбираш. Специално от атентати не ме е боязън. Силно вярваща съм в нещата, които са писани. Не мога да подсигурявам до каква степен истинни са историите за минали животи, за прераждания, само че в тях се споделя, че всеки боязън има своята предистория. Тоест изцяло е допустимо, в случай че в този момент те е боязън от вода, в минал живот краят да е бил точно разследване на удавяне. Мисля си, че нещата въпреки всичко са навързани.

- Какви са твоите страхове? Помня, че в „ Биг брадър” имаше задача, в която трябваше часове наред да стоиш с дунапренен костюм, който те правеше доста дебела…
- Имам зверска злост към змиите, а също и боязън от високо. Често даже сънувам, че съм на някакво доста високо място. Психолозите обаче настояват, че високото не е обвързвано с нещо рисково. А в „ Биг брадър” беше в действителност парадоксално, смешно. Бях им споделила, че имам боязън от напълняване, само че той не е чак подобен (смее се). Повечето дами го имат. Въпреки че аз там стоях в този тип повече от 48 часа и най-после никак не ми беше смешно (смее се).

- А каква е тази история с наргилето, с което постоянно подпалваш килима вкъщи?
- (Смее се.) Много куриозна, да. Обичам да пуша наргиле, само че постоянно изпускам въглена, с който се пали. И на няколко пъти у дома възпламенявам килима, дори паркета изпод, заради което постоянно сме в ремонт. Не дръзвам към този момент да вкарам наргиле с тази несръчност (смее се). Но виж, забавното е, че от огън не се тревожа по този начин. Да, боязън ме е, само че не е като да имаш змия у дома, нали (смее се). Веднага се сещам за Миглена Ангелова, която гледа змии – и това е може би единственото, което не ми кореспондира с нейната персона. Толкова доста я одобрявам.

Обожавам тази жена! Винаги съумява да ме зареди с сила

с страст. Много талантлива персона – умее да се показва тъкмо, ясно, също така по този начин добре разчита хората – още преди някой да се е изказал и тя е наясно какво ще каже. Страшно е готина, супер жена! Но това със змиите не ми се връзва (смее се).

- Ти несъмнено имаш афинитет към ориенталския свят. Разбрах дори, че си тръгнала на уроци по турски език?
- Да, доста тъкмо ме определяш. Вероятно в минал живот съм живяла на такова място. Излизали са ми и такива резултати, като са ми правили хороскопи, разбори. И да, информацията е напълно вярна – отивам на уроци по турски и желая да ти кажа, че ми се отдава доста този език. Завършила съм съветско учебно заведение, оправям се с британския, учих и немски половин година, само че в този език въобще ме няма. На немски не мога да дефинирам едно изречение, за разлика от турския, който изучавам от едвам няколко месеца, разликата е голяма.

- Сигурно по тази причина постоянно сътрудници пишат, че надали не приемаш исляма. Ти сподели, че си мощно набожен човек, само че на никое място не загатна думата „ религиозен”…
- Правилна е тази разлика, която правиш, в действителност. Аз по принцип съм християнка, само че почитам всички религии, когато не са в своята прекаленост. Във фейсбук постоянно обявявам мисли от Корана, само че със същата мощ споделям и мисли за будистите. Взимам си нещо от всяка вяра, което ми подхожда като смисъл.

- Като се замисля, ти промени доста себе си след излизането си от „ Биг брадър”. Участието ти в шоуто май бе като самобитен катарзис за теб. Една страхотна житейска услуга!
- Да, да, по този начин е, това е реалност. Всъщност моето показване в телевизионния формат беше цялостно крушение от позиция на обществените и моралните аспекти на думата. На всевъзможни квалификации и етикети се нагледах, чух и видях за себе си, само че за мен това несъмнено беше най-конструктивното нещо в досегашния ми живот. След този формат аз се преродих! Ако човек съумее, влизайки вътре, да употребява този късмет градивно и продуктивно за себе си, няма по-ценно нещо. Благодарна съм на Вселената за този късмет да получа този урок, тъй като всеки може да се ожени, да се разведе, да има деца, дай Боже, общи неща, през които всеки минава в своя отъпкан естествен житейски път. Но да влезеш в такова риалити, в което всичко, което се случва вътре, е въпрос на оцеляване – и физическо, и психическо – е извънредно потребно. Аз

съумях да обърна нещата в своя изгода

Научих се по какъв начин да работя над духовното си израстване. Дори в този момент, в случай че се върна в тези моменти, следя се по малкия екран и не утвърждавам своя облик – това непрестанно циврене, мрънкане, рев. Не се държа по метод, по който желая да наподобявам в очите си. И просто се променяш, тъй като имаш идеалния късмет да се гледаш два месеца на екран, да се видиш в профил, и да коригираш, каквото не ти харесва. Тези, които поясняват шоуто незадълбочено, нормално реагират с: „ Ооо, за какво ти трябваше да влизаш вътре – това са сеири, панаири, простотия”. Всъщност всяко нещо в този живот ти носи изгода, в случай че си изчерпателен човек и можеш да го осъзнаваш по този начин. Независимо че цяла България ме е плюла или пък в очите на избрани хора не съм изглеждала по най-достойния метод. Аз в този момент съм различен, напълно друг човек.

Интервю на Анелия ПОПОВА

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР