Преди около седмица певицата Сузанита стана леля за първи път.

...
Преди около седмица певицата Сузанита стана леля за първи път.
Коментари Харесай

Сузанита се похвали със снимки на племенника! Ето как кръстиха момченцето

Преди към седмица певицата Сузанита стана вуйна за първи път. На бял свят се появи синът на сестра ѝ Александра. Тогава с новината се похвали майката на девойките, Шенай, която благодари на всевишния за събитието.

Виж още: Пролет пукна: Биляниш е секси и разголена, само че утвърдиха ли почитателите

Е, не щеш ли към този момент имаме и първите фотоси от фамилното събиране по случай раждането на момченцето. От story-тата на гордата вуйна разбираме, че то носи името Красимир. А тази фотография няма по какъв начин да не развълнува и най-коравосърдечните.

Виж още: Наглост, неистини и нереални цени - Теа и Наум за покупката на жилището! На чие име е домът?

 https://www.instagram.com/mvradova/

 

Снимка виждаме и в профила на Шенай, която гордо театралничи за фотография с първородното си внуче. " Най - след това огромната ми наслада, моят внук в ръцете ми. Няма по-голямо благополучие. Пожелавам на всички мои другари да изпитат това възприятие. Обичам ви Алекс и Ангел, благодаря Ви ", написа тя под фотографията.

Виж още: Рапъри в отмора: Pavell & Venci Venc' заведоха половинките на Малдивите, съблазняват със фотоси

Че звездното семейство ще се усили, стана ясно малко преди Шенай и Орхан Мурад да разгласят, че ще се развеждат. Тогава Шенай разгласява фотоси на бременната си щерка, която е и полу-сестра на Сузанита. За Александра не се знае доста. Знае се, че е по-голяма от сестра си, учи висшето си обучение в Англия, като специалността, която е избрала, е музикален мениджмънт.

Изображение: https://www.facebook.com/shenay.murad.1
https://www.instagram.com/mvradova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР