Преди около две години разбрахме, че се подготвя нов филм

...
Преди около две години разбрахме, че се подготвя нов филм
Коментари Харесай

Защо всички се шегуват с новия филм за Гарванът

Преди към две години разбрахме, че се приготвя нов филм за " Гарванът ", а Бил Скарсгард ще влезе в основната роля.

Ето кой ще бъде " Гарванът "

Дали този път филмът ще се получи

За всички тези месеци обаче не чухме нищо ново около The Crow и даже се усъмнихме дали ще го забележим изобщо по кината. Но няма ужасно, тъй като всичко въври по проект и това излиза наяве от първите фотоси от кино лентата, които бяха пуснати предходната седмица.

На тях виждаме Ерик Дрейвън (Скарсгард) и неговата обичана Шели (). Доколкото знаем, историята няма да бъде доста изменена и двамата ще бъдат брутално убити, само че Дрейвън ще получи необикновен късмет да се завърне и отмъсти.

Не всички в обществените мрежи обаче харесват видяното и по-точно по какъв начин излгежда Бил Скарсгард в основната роля. Някои го съпоставят с Жокера на Джаред Лето от " Отряд самоубийци " (2016 г.), а самият режисьор Рупърт Сандърс споделя, че е черпил ентусиазъм от хора като Post Malone и Lil Peep, написа Complex.

В един конкретен кадър виждаме героят на Бил Скарсгард и част от многото му татуировки по тялото. Една от тях обаче предизвиква смях у някои хора. Става дума за тази в лявата част на гърдите му, където зърното му е използвано като око на човек.

Ние няма да бързаме да съдим най-малко до момента в който не сме видели филмов откъс. А пред Vanity Fair Сандърс споделя, че неговият филм няма да бъде като този от 1994 година с Брендън Лий в основната роля. Премиерата на The Crow е планувана за 7 юни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР