Преди около две години Биляна Лазарова стана майка за първи

...
Преди около две години Биляна Лазарова стана майка за първи
Коментари Харесай

Истината лъсна: Биляниш разкри каква е причината за раздялата с бащата на сина си

Преди към две години Биляна Лазарова стана майка за първи път от тогавашния ѝ другар Ангел. Малко по-късно двамата се разделиха, само че нито тя, нито той са коментирали формалната причина за всичко случило се сред тях.

Виж още: Криско побесня и скочи на тарикатите: Не сте герои, като лъжете!

Със сигурност една от аргументите е фактът, че връзката им се разви прекомерно бързо и едвам на 19 години на Биляниш ѝ се наложи бързо, бързо да порасне, с цел да отглежда сама сина си, защото бащата въобще не демонстрира никакъв интерес. Ангел към този момент има нова жена до себе си и даже неотдавна подписаха брак.

Виж още: Раздяла ли?! Тита и Недко - все по този начин влюбени, певицата подсети за връзката си

За тези две години Биляна съумя да се развие и като модел, и като певица, и като инфлуенсър. Девойката даже съумя да се оправи с насъбраните килограми около булимията и още веднъж да бъде все толкоз сексапилна и привлекателна.

Виж още: Няма долни дрехи, няма кахъри: Джулия взе образец от Блажка и сподели съвсем всичко

Няколко години по-късно поп-фолк дивата очевидно към този момент няма никакви терзания и намерено показа в персоналния си профил в Instagram повода за раздялата им. „ Средата, в която живеехме, беше отровна и нездравословна. Не е имало нито побоища, нито изневери, нито половината от нелепостите, които се изписаха по медиите. Детето беше прекомерно малко, с цел да осъзнае раздялата. “

Изображение: https://www.instagram.com/b_lyanish/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР