Преди няколко седмици светът беше озадачен, когато журналистът и изследовател

...
Преди няколко седмици светът беше озадачен, когато журналистът и изследовател
Коментари Харесай

Мумифицираните извънземни: Видеоклип от 2018 г. показва какво наистина представляват

Преди няколко седмици светът беше заинтригуван, когато журналистът и откривател на НЛО Хайме Маусан показа " мумифицирани извънземни " пред мексиканския конгрес, потвърждавайки, че те са на хиляда години.

Обектите, които съмнително не наподобяват на Е.Т. от кино лентата " Е.Т. ", са били изпратени за сканиране от правосъдния доктор от военноморските сили Хосе де Хесус Салсе Бенитес.

Whoever could have guessed?
— IFLScience (@IFLScience)
Според лекарите, които са ги изследвали благодарение на компютърна томография и рентгенови лъчи, телата имат " индивидуален скелет, който не е бил обвързван с други елементи ", и всяко от тях е било " изцяло органично създание " .

Това в действителност беше минимум странното от изказванията.

" Стигнахме до корема, където, в случай че следим тези части, които наподобяват или биха могли да бъдат яйца, още веднъж се сблъскваме с тяло, което, в случай че е било модифицирано постмортално, би имало серия от промени, които биха били забележими при тези проучвания " , споделя Бенитес, помощник на Маусан, по време на прегледите, съгласно Infobae.

" Тъй като не открихме нито една от тези постмортални характерности, ние дефинираме, че това е организъм, който е бил жив, бил е недокоснат, бил е биологичен и е бил в бременност. "

Ако всичко това ви се коства малко евентуално, то е тъй като е по този начин. Маусан и преди е представял разнообразни " извънземни ", които са се оказвали мумифициран мъртвец на човешко дете, а евентуално и на куче.

Възможно е и тези пресни извънземни да са били развенчани, като още веднъж появилото се видео ги демонстрира такива, каквито са.

Във видеото от френското телевизионно предаване " 66 минути " съгласно Indy100 се виждат " мумии ", които наподобяват удивително сходни на показаните в Мексико, изследвани посредством рентген.

by in
Сред многото неща, които не са наред с " извънземните ", е, че няколко кости на пръстите са обърнати в разнообразни направления на другите ръце.

" Краката са още по-объркващи ", изяснява водещият във видеото. " Едната от бедрените кости в действителност е бедрена кост - единствено че обърната наопаки - до момента в който другата е пищялна кост и те са изцяло несъвместими с тазобедрената кост. Там няма никаква става. "

С тези кости водещият споделя, че " извънземното " - в действителност цялост от човешки и скотски кости, залепени една за друга - не би могло да направи и една крачка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР