Преди няколко седмици споделихме 7 неща, които вероятно не сте

...
Преди няколко седмици споделихме 7 неща, които вероятно не сте
Коментари Харесай

8 неща, които не сте знаели, че можете да правите в менютата на PS4

Преди няколко седмици споделихме 7 неща, които евентуално не сте знаели, че можете да вършиме измежду менютата на PlayStation 4. Ще продължим тематиката с още 8 секрети и скрити настройки.
Опции налични в Rest Mode
Понякога се чудим какво бихме правили без потребните варианти в [Power Saving Settings] -> [Set Features Available in Rest Mode]? Ами, като за начало, Dualshock 4 контролера непрекъснато ще е с изразходена батерия!

Прочетете още: PlayStation Plus няма да включва безвъзмездни игри за PS3 и Vita

Какво значи катинарчето?
Случвало ли ви се е да видите малко катинарче до иконата на игра в дашборда (което действително прави съответното заглавие неиграемо)? Това значи, че нещо се е случило с лиценза, който към този момент сте закупили от PlayStation Store. Няма да е нужно да търсите ключар, просто използвайте опцията " Restore Licenses " под [Account Management] и след бърза синхронизация с PSN, дадената игра още веднъж ще е подготвена за пускане.

Do not disturb






Логин настройки

Сигурността на първо място
Възнамерявате да замените PS4 за PS4 Pro? Не забравяйте да извършите бекъп на актуалната система, а по-късно го инициализирайте, с цел да можете умерено да изтриете всичко от хард диска на конзолата. Използвайте опцията " Initialise PS4 " под [Initialisation] и изберете до каква степен дълбоко да е изтриването на данните.

PlayStation Plus хъб
Искате небрежно да ревизирате какво се случва в PS Plus абонамента? В PS Plus хъб (първата иконка отляво на дашборда на PS4) можете както да управлявате участието си и да виждате последните безвъзмездни заглавия, по този начин и да следите настоящи промоции и предложения свързани с абонамента.

Алтернативни способи за писане
Посочването на буквите от клавиатурата и кликането по тях не е единственият метод за писане при. Ако натиснете R3 на контролера когато виртуалната клавиатура е на екрана, можете да употребявате моушън датчика, с цел да навигирате сред буквите и цифрите, а по-късно с натискането на X да пишете.

Искате още по-бърз способ? Придвижвайте се по тъчпада с палец и кликнете когато намерите мечтаната писмен знак.

Имате USB клавиатура? Включете я в един от свободните портовете на конзолата и ще можете да набирате текст свободно. В [Settings] -> [Language], даже можете да промените езика и да употребявате речник.

Персонализиране на Quick Menu
Натиснете и задръжте PS бутона на контролера когато и да е и ще се появи потребното Quick Menu за достъп до най-често употребяваните настройки и функционалности. С избирането на [Customise], можете да персонализирате слотовете и кои тъкмо варианти да попаднат там.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР