Преди няколко месеца Оливия Уайлд приключи близо двегодишна връзка. Актрисата

...
Преди няколко месеца Оливия Уайлд приключи близо двегодишна връзка. Актрисата
Коментари Харесай

Закачливата Оливия Уайлд - по бански и на плажа

Преди няколко месеца Оливия Уайлд завърши близо двегодишна връзка. Актрисата се раздели с изпълнителя Хари Стайлс. Двамата се срещат през 2021 година на снимачната площадка на кино лентата " Не се тревожи, скъпа ".
 Оливия Уайлд, Хари Стайлс, раздялата им и подготвени ли е актрисата за нова връзка
Готова ли е Оливия Уайлд за нова връзка

След раздялата ѝ с Хари Стайлс

Прекратяването на сантименталните връзки сред Оливия и Хари изненада феновете им, защото изглеждаха постоянно доста влюбени и даже се говореше за годеж. Любопитното е, че с днешна дата по този начин и не е ясна повода, която е довела до раздялата.

Но въпреки всичко животът продължава. Дори и без мъж до себе си, Оливия е решила да се забавлява и да се впуска във радостни завършения с другари. Ето за какво виждаме 39-годишната актриса на плажа, в добра компания и отдала се на заслужена отмора.

Оливия показа в обществените мрежи поредност от фотоси и къси клипове - на фона на морето, палмите и синьото небе тя щуро се забавлява със своя близка другарка. Очевидно е, че за двете дами купонът е безконечен, щом не се поколебават да снимат даже по какъв начин се пробват (макар и не изключително успешно) да вършат челни стойки.

Разбира се, и двете са облечени в секси бански костюми. Оливия е избрала за себе си бански в две елементи - виждаме я с един черен и един искрящо оранжев, задоволително изрязани, с цел да показват страхотната ѝ фигура.

Оливия постоянно е показвала интерес към модата, най-вече към по-ексцентричните ѝ проявления. Непосредствено преди да замине на своята морска почивка, актрисата участва на празненството на Vanity Fair след церемонията по разпределяне на Оскарите. Тогава тя притегли внимание със смелата си бяла рокля от коприна и вълна на дизайнерката Габриела Хърст. Роклята бе изцяло изрязана от едната страна и разкриваше част от черния кожен сутиен, който Оливия носеше изпод.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР