Преди няколко години той влезе в ресторантьорския бизнес, влагайки всичките

...
Преди няколко години той влезе в ресторантьорския бизнес, влагайки всичките
Коментари Харесай

Джино пак зарязан, стана тираджия

Преди няколко години той влезе в ресторантьорския бизнес, влагайки всичките си спестявания в тузарско заведение. Ковид рецесията обаче повлякла и него и Бианкалана по този начин и не съумял да излезе на нула, написа Интриги. Въпреки сериозното положение на фамилния бюджет, Джино не спирал да влага в прословутия си автопарк от първокласни коли, описват осведомени.

В продължение на месеци Кристиана издържала фамилията, до момента в който мъжът й не спирал да влага парите й в тунинг на двата си Мерцедеса и Бентлито на жена си. Неслучайно неотдавна риалити звездата бе упрекнат обществено от кулинарният гуру на „ Мастършеф “ Илиан Кустев, че му дължи пари. „ Да си знаете. Джино Бианкалана споделя, че ще си заплати, само че не заплаща. Дължи 1200 лева на компанията ми „ Фивепи “ от 2022 година “, изригна началник Кустев в обществената мрежа.
Реклама
Оказва се, че той бил един от многото ужилени от Джино. Чашата преляла, когато вместо да си оправи борчовете, Бианкалана налял крупна сума в ново возило. Именно тогава Кристиана си събрала багажа и отишла да живее при татко си. Според източници преди няколко месеца Джино отпътувал за чужбина като интернационален водач, с цел да погасява заемите си. Не е известно дали заплаща прехрана за 1-годишната си щерка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР