Преди няколко дни ви съобщихме, че Хари и Меган са

...
Преди няколко дни ви съобщихме, че Хари и Меган са
Коментари Харесай

По стъпките на Даяна: Меган даде палтото си на майка в нужда

Преди няколко дни ви съобщихме, че Хари и Меган са в Обединеното кралство и са провели  и принц Чарлз, напът за Игрите Invictus в Холандия.

Въпреки обстоятелството, че са отлъчени от кралската фамилия, Меган сподели, че неслучайно е съпруга на принц Хари и развълнува мощно холандците. Досущ като неговата починала майка, принцесата на народа Даяна, Маркъл показва човещина и добрина, давайки палтото си на една от състезателките, с цел да завие новороденото си бебе. 
   View this post on Instagram

 

Докато бе облечена с бели панталони с висока талия на Валентино, комбинирани с палто от камилска вълна на Макс Мара на стойност 3.710 паунда, тя не се поколеба нито за момент да помогне в миг на потребност. Когато по време на разходката времето станало по-студено, Меган общително свалила палтото си и го дала на майката на бебето, Бертин Шурхуис, жена Фена Гетес от холандския тим, с цел да може да се стопли.
   View this post on Instagram

 

Изключително благ жест, нали?

Според " Дейли мейл " по време на тайната среща в замъка Уиндзор, Меган и Хари са били посрещнати от кралицара и принц Чарлз, а брачната половинка му Камила се е причисли към тях малко по-късно. Какво са си говорили към момента е загадка... 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР