Преди няколко дни ви информирахме, че актрисата Мария Бакалова е

...
Преди няколко дни ви информирахме, че актрисата Мария Бакалова е
Коментари Харесай

Гери-Никол ще участва в Денсинг старс

Преди няколко дни ви информирахме, че актрисата Мария Бакалова е измежду първите участници в танцувалното шоу " Денсинг старс ", което ще започва през февруари 2024 години. 

Постеменно ще ви разкриваме всички участници в шоуто. А този път ще издадем името на огромна тийн звезда, която ще покаже своята гъвкавост в риалити формата. 

Сигурно към този момент сте се досетили, че става въпрос за палата Гери-Никол, която от дребна посещава уроци по танци и шоуто няма да е  никакво предизвикателство за нея, че е допустимо даже да го завоюва. 

Гери постоянно танцува във своите клипове и по време на участия, тъй че изобщо не се е колебаела дали да одобри предложенеито на продуцентите. Съгласила се е да взе участие макар дребния хонорар, само че пък се надява с това да възроди позалязлата си кариера и още веднъж да я канят по участия. 
За водещ на шоуто се спрягат няколко имена, само че наш кореспондент научи, че към този момент Алекс Богданска води със забележителна преднина при договорите с продуцентите. Наш източник издаде, че е съвсем несъмнено мястото й в шоуто, само че към момента не е конкретизиран нейният екранен сътрудник. Твърде евентуално е това да бъде Орлин Павлов.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР