Преди няколко дни в Netflix бе премиерата на документалната поредица

...
Преди няколко дни в Netflix бе премиерата на документалната поредица
Коментари Харесай

Остана ли Хари и без Меган

Преди няколко дни в Netflix бе премиерата на документалната поредност Heart of Invictus, основана, с цел да опише повече за един от най-важните планове за принц Хари - игрите за военни ветерани, които провежда към този момент девет години.

Тазгодишното издание ще се организира от 9 до 16 септември в Дюселдорф и поради него по-малкият наследник на крал Чарлз ще прекара известно време в Европа. А въпросът дали брачната половинка му ще го поддържа в този значим за него миг към момента няма безапелационен отговор.

На церемонията по откриването в събота, 9 септември, принц Хари ще изнесе тирада и ще постави начало на надпреварите. А от формалната стратегия по този начин и не излиза наяве каква ще бъде ролята на Меган Макъл в цялото събитие, в случай че изобщо има такавa. 
 Снимка 570965
Източник: GettyImages

Първоначално в формалната стратегия на Invictus Games бе оповестено, че някогашната херцогиня на Съсекс ще излезе на сцената на последния ден, с цел да показа специфичен сегмент, обвързван с персоналния живот на състезателите. После обаче името й бе сменено от това на немската журналистка Хаднет Тесфай и към този миг се подразбира, че Меган няма да има присъединяване в осемте дни. A текстът, в който се загатва името й, сякаш бил качен " по неточност ".

Разбира се, нищо чудно тя да излезе на сцената изненадващо за някое прочувствено и лирично отклоняване, с цел да покажат двамата с принц Хари, че слуховете зa обтегнатите им в последно време връзки нямат нищо общо с действителността.

Но в случай че по този начин и не забележим Маркъл до брачна половинка й сега, в който сигурно ще има потребност от нейната поддръжка, това ще е знак, че може би в действителност не всичко е цветя и рози посред им. Миналата година принц Хари и брачната половинка му бяха дружно на сцената и това несъмнено бе най-запомнящия се миг от надпреварата, напомня Mirror.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР