Преди няколко дни в медийното пространство се появи информация, че

...
Преди няколко дни в медийното пространство се появи информация, че
Коментари Харесай

Луна разкри истината: Заминава ли певицата за Истанбул?

Преди няколко дни в медийното пространство се появи информация, че Луна напуща България и отпътува за Истанбул, разбра HotArena.

Изпълнителката на " Искам го, притискам го " даже възнамерявала да заживее за непрекъснато в южната ни съседка. " Абсолютна неистина е, че отпътувам за Турция! ", отсече фолкпевицата пред " България Днес ". Според нея тази класическа фалшив нюз се родила поради едно напълно прозаично събитие - продажбата на мезонета й.

" Сигурно някой е прочел някъде за продажбата и оттова е тръгнала тази подправена вест ", позволява Луна. Напук на визията, че през днешния ден не е време за дами, певицата е на противоположното мнение. " Не, тъкмо в този момент е време за дами. Само дамата може да трансформира ", уверена е Луна. По думите й " мъжете не са създали нищо, с цел да не позволен цялото това напрежение ", което се е натрупало в Европа и света.

Луна опроверга и слуховете, че прекратява политическата си активност и поставя кръст на певческата си кариера. " Продължавам да пея и да върша концерти. Както към този момент споделих, продадох мезонета си в София, само че това въобще не значи, че се отхвърлям от всичко в България. Приемам тази " новина " за едно екстравагантно съчинение ", сподели през смях фолкизпълнителката.

Тя назова още тези клюки " тип агитация ", която не излизала от нейната уста. " В България съм, не съм имунизирана и на идните парламентарни избори ще се кандидатирам за народен представител ", разкри на първо време за " България Днес " Луна.

Засега изпълнителката на " Чики-чики " не издава адреса на новия парцел, в който ще се нанесе всеки миг. Не отхвърли обаче, че мезонетът, с който се е разделила неотдавна, се намира в баровския квартал " Лозенец ", в непосредствена непосредственост до постройката на Националната здравна каса. Комшии на Луна от издигнатата в средата на 90-те кооперация споделиха, че през годините певицата от дъжд на вятър се появявала там, тъй като постоянно пътувала до Съединени американски щати.

" Но в София е доста прелестно. Всичко е въпрос на светоглед, на подсъзнание. Когато човек е нравствен, не би основал такива проблеми - и локални, и международни, не би основал такива противодействия, тъй като човешкият живот е един момент. Аз не се опасявам от война, тъй като имам вяра в Бог и не желая да бъда виновна за незнанието и алчността ", обобщава певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР