Преди няколко дни се разбра, че е започнало вътрешно разследване

...
Преди няколко дни се разбра, че е започнало вътрешно разследване
Коментари Харесай

Елън Дедженерис се извини след обвиненията срещу нея - slava.bg

Преди няколко дни се разбра, че е почнало вътрешно следствие от WarnerMedia.

От години наред се приказва за агресивното поведение на Елън към хората, с които работи, само че през последните месеци, след Twitter предизвикването на комика Кевин Портър, се разкриха доста елементи към характера на Дедженерис.

Малко откакто новината за следствието от WarnerMedia се популяризира, Елън най-накрая реши да разяснява протичащото се.

С обява в обществените мрежи тя популяризира отворено писмо, в което адресира проблемите и се извинява, че се е стигнало до тук.

“На първата си среща с всички от The Ellen DeGeneres Show им споделих, че това би трябвало да е място за благополучие – никой няма да вика на другите, с всеки ще се държим с почитание. Очевидно нещо се е трансформирало и съм разочарована да науча, че това е така”, написа в писмото водещата.

“Освен това научих, че хора, които работят с мен и за мен, приказват от мое име и ме показват по неверен метод, което би трябвало да спре. Винаги съм била съдена за това, което съм, и за малко не изгубих всичко, по тази причина и разбирам какъв брой е мъчно да те гледат по друг метод или да се държат с теб неправилно”, добави Елън.

По-рано този месец от BuzzFeed News разгласиха публикация, която обгръща признанията на няколко души, които са работели за шоуто в предишното.

“Това обръщение “Бъдете мили” се случва единствено до момента в който камерите снимат. Знам, че от шоуто дават пари на хората, с цел да им оказват помощ, само че го вършат единствено за гледанията”, показа един някогашен чиновник.

Други, които преди са работили с Елън, споделиха, че са били уволнени по немислими аргументи – при опит да си вземат отпуск, с цел да отидат на заравяне на член на фамилията.

Според някои източници даже гостите на шоуто са били подложени на жестоко отношение от страна на водещата зад кулисите.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР