Преди няколко дни ексфутболистът Благой Георгиев заяви, че ще стартира

...
Преди няколко дни ексфутболистът Благой Георгиев заяви, че ще стартира
Коментари Харесай

Излагация! Лъснаха срамни тайни на Златка, Благо беснее

Преди няколко дни ексфутболистът Благой Георгиев съобщи, че ще започва каузи на всички, които се пробват да петнят неговото име и това на Златка, пишеHotArena.

Според него той и Райкова са станали обект на обиди и клюки и ще вземат ограничения против лицата, които ги популяризират, защото е „ човек, който държи на достойнството, фамилията и достолепието си “.

Жалко е някой, който е основал и развалил цели две фамилии (с Христина Витанова и децата им Йоана и Давид + с Есмер и синът им Елай), да приказва за думи като „ чест “, „ достолепие “ и „ семейство “. Особено когато самичък е обидил себе си и околните си с изречението, ориентирано към майката на децата му, освен това в народен ефир – „ ще й изкъртя муцуната “.

На всички стана ясно, че Златка го е подкокоросала да напише дългия разказ против жълтите медии, защото Благой, както разбрахме от „ Биг Брадър “ не е обидчив, само че тя се визира, и то много, на всичко казано по неин адрес, което не й хареса!

Чашата на Златка е преляла, когато нейният сводник от предишното призна, че й е бил подобен и че тя е била най-оборотното му момиче. В опита си Благо да я отбрани посредством словоизлиянията си в обществените мрежи обаче, докара до коментар от консуматор, който твърди, че освен я е „ минал “, ами в действието са се присъединили и други лица. „ ДЖИЗЪС, ще ме съдиш ли че през 2009 година пръснах халката на Злати? 5 часа генг бенг в РИУ Правец... “, написа Николай Иванов.

Друг коментар гласи: „ Значи 2008 година Златка прави секс в ефир. Ако човек самичък не брани достолепието си и не почита себе си, няма кой да го направи вместо него. Сега 10 години по-късно тя желае да се покаже като дама?!?!? Истинските дами уважаващи себе си не вършат това в народен ефир!!! “.

Трети прибавя, че Златка за 10 години въобще не се е трансформирала. „ На всеки изневерява, цяла България разбра, само че тя се почита и продължава да се надува. Сгоди се в капките и изневери на същото място на годеника си. Нагла - има очи да споделя на Боби „ Аз съм дама, ти би трябвало да ми запазиш достолепието “. Сама не може, другите вика на помощ. Нито той, нито Никита са и отговорни, че изневерява. А Благо като е толкоз набожен и държи на фамилията си, за какво заряза първата си жена бременна?! Другите грозни действия, известни му, се знаят..На другарството доста държи и хоп - с на приятеля си дамата, малко след раздялата им… доста положително изменничество..И се има за мъжага?!! “, написа друга потребителка.

Друго мнение гласи, че съдът е за слабите и в случай че Джизъса е бил толкоз популярен, е щял да брани достолепия вътре в къщата на „ Биг Брадър “, а не да си трае, бърка в г*за и да го прави единствено когато Златка тропне с крайник.

„ Благо, презрян си “, изрече друга дама.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР