Преди няколко десетилетия хората свързваха татуровките с престъпен начин на

...
Преди няколко десетилетия хората свързваха татуровките с престъпен начин на
Коментари Харесай

Колко татуировки имат холивудските звезди?

Преди няколко десетилетия хората свързваха татуровките с незаконен метод на живот, взимане на опиати и какво ли още не. Но към днешна дата съществуването на " татуировка " няма да изненада безусловно никого. И въпреки всичко, има рисунки по телата на известни персони, които постоянно се открояват с оригиналността си.

Анджелина Джоли
„ За мен татуировките символизират моменти от живота ми. Веднъж си направих татуировка измежду нощ в Шотландия. И не скърбя за това. Винаги ще ми припомня за този миг. ", споделя Анджелина Джоли.
 Холивудски звезди със славянски и еврейски корени Холивудски звезди със славянски и еврейски корени
Тези американци са известни по целия свят, само че околните им предшественици са родени и израснали в Руската империя, оповестява РИА Новости. Леонар...
Без подозрение първата татуирана звезда, за която се сещаме, е Анджелина Джоли. Актрисата има 13 татуировки - всяка, от които крие своя бездънен смисъл. Тя има изобразени географските координати на раждането на всичките й деца, знак в памет на умрялата ѝ майка, „ целеустременост “ на арабски, много надписи на санскрит. 

Меган Фокс
Не по-малко известна със своите татуировки е и тази американска хубавица - звездата от " Трансформърс " Меган Фокс. По тялото й има повече от 7 татуировки. Най-известната, от които е портрет на Мерилин Монро. Точно по този начин, става известно, че идолът на милиони има собствен личен кумир, изографисанна ръката й. По рамото и гърдите има текстове и стихове, някои от които Меган сама е писала. 

Алиса Джейн Милано
Татуировките на тази американска фаворитка се отличават със своята набожност и символика. Сред 8-те звездни татуировки са молитвени мъниста, будисткия знак ом, змия като знак на прераждането, както и ангел с буквите на към този момент някогашен брачен партньор. През 2004 година актрисата зае второ място (след Анджелина Джоли) в гласуването „ Най-популярната татуирана жена на Земята “.

Риана
Без подозрение, една от най-татуираните звезди е Риана. Тя има много татуировки - цели 19. Има облика на богиня Изида под гърдите (в памет на умрялата й баба). Надписите по тялото на певицата „ приказват “ на няколко езика: британски, арабски, тибетски, санскрит.

Лейди Гага
Стефания Германота, по-известна като Лейди Гага има по тялото си 15 рисунки. Някои от тях са имената на албумите й. Феновете й, даже се майтапят, че в случай че продължи да се татуира с новите си издания албуми, скоро няма да има празно място. Най-необичайната е ангелът с крила, съвсем на тила на певицата.
   Шарън Стоун не се възприемала като секс знак Шарън Стоун не се възприемала като секс знак
Популярната американска актриса Шарън Стоун в никакъв случай не се е възприемала като секси личност, само че по тази причина пък не се тормозила да изследва...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР