Преди няколко дена в интернет, излезе информация, че учените най-накрая

...
Преди няколко дена в интернет, излезе информация, че учените най-накрая
Коментари Харесай

Мистерията на “левитиращите камъни” в индийското село Шивапур

Преди няколко дни в интернет, излезе информация, че учените най-сетне разкрили тайната на построяването на египетските пирамиди.Те разкрили устройство, за което се допуска, че разрешава да се подвигат и реалокират тежки блокове, от които са издигнати превъзходните здания на Древен Египет.И всичко би било добре, в случай че не беше едно „ само че “: такава информация се появява в медиите със забележително неизменност, тъкмо както и за края на света. И всякога учените откриват нещо и всякога публицистите с наслада тръбят за това, само че мистерията остава, защото всички тези „ открития “ остават на равнището на догатки. Истината е някъде там.Изследователи на пирамидите в Гиза, както и доста други загадъчни структури на нашата планета, от дълго време са потвърдили, че хората в древността са имали способността да управляват гравитацията. Също по този начин има доста косвени доказателства, че това е допустимо.
pic 19 11 2018 0837482 - Мистерията на " левитиращите камъни " в индийското село Шивапур (видео) Нека разгледаме левитиращите камъни в индийското село Шивапур, което се намира покрай град Пуна, на 200 километра от Бомбай. Недалеч от локалния храм има два камъка – 55 и 41 кг. И двата могат елементарно да бъдат вдигнати с пръсти. В първия случай от единадесет мъже, във втория – девет. Също по този начин е належащо да се съблюдават избрани правила: непоколебим брой повдигачи за всеки камък и едновременното изговаряне на ритуално проклинание от участващите.Тогава камъните елементарно се издигат на височина от два метра и е толкоз фантастично, че тези, които вземат участие в тези опити, споделят, че в този миг повдигат листата на розата, а не тежък камък. В двора на храма има и камък с тегло 63 кг,който 11 монаси без никакви проблеми повдигат на върха на пръстите си.
Изследователите от всички страни неведнъж са се опитвали да разкрият тайната на тези левитиращи камъни – и какви ли не теории са били изтъкнати за тях. А истината е простичка-Гравитацията е контролируема: единствено би трябвало да знаете по какъв начин да я контролирате. В антични времена те са знаели само че актуалният човек е изгубил това познание …И въпреки всичко не сме напълно прави, казвайки, че един актуален човек не може да управлява гравитацията във връзка с потреблението му в строителството (няма да вземем поради левитиращите йоги, това е нещо друго, макар че е обвързвано и с гравитационния контрол).През предишния век Едуард Лийдскалнин, който избяга в Съединени американски щати от Латвия,разрешава тайната на построяването на египетските пирамиди. Той построил независимо комплекс от каменни блокове (), доста от които не могат да бъдат повдигнати с кран (особено като се има поради техниката от първата половина на 20-ти век). Вероятно, е отнесъл тайната по какъв начин се управлява гравитацията със себе си след гибелта.
Въпреки това, откритието му, сходно на левитиращите камъни в индийското село Шивапур, ни е обещано, евентуално като увещание, че този свят и самият човек са устроени доста по-интересно, в сравнение с наподобява …Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР