Преди няколко часа южнокорейската корпорация LG официално представи уникалния смартфон

...
Преди няколко часа южнокорейската корпорация LG официално представи уникалния смартфон
Коментари Харесай

Анонс на LG Smart Folder: уникален сгъваем Android смартфон

Преди няколко часа южнокорейската корпорация LG публично показа неповторимия смарт телефон LG Smart Folder , работещ под ръководството на операционна система Android. Наличен е единствено един екран, достъпът до който се получава след отваряне на устройството. С други думи, това е общоприет телефон-мида, само че със сензорен екран и модерна операционна система.



LG Smart Folder е оборудван с 3,3-инчов сензорен екран с резолюция 844х480 пиксела и се базира на 4-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon с тактова периодичност 1,3 GHz. Телефонът разполага с 2 GB оперативна памет, 16 GB флаш-диск, слот за външни microSD карти памет, съществена камера с резолюция 5 мегапиксела, предна камера с резолюция също 5 мегапиксела и хардуерна клавиатура.



Устройството работи под ръководството на операционната система Android 7.1 Nougat с фирмен потребителски интерфейс на LG, повишаващ удобството при използването на клавиатурата. Мобилното устройство тежи 142 грама и поддържа работата с LTE мобилните мрежи от четвърто потомство.



Продажбите на сгъваемия смарт телефон LG Smart Folder в началото ще започват в Южна Корея и единствено в магазините на мобилния оператор SK Telecom. Производителят не е оповестил цената, само че съгласно хардуер, тя би трябвало да е към $300.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР