Преди няколко часа температурите в Лондон рязко се повишиха, след

...
Преди няколко часа температурите в Лондон рязко се повишиха, след
Коментари Харесай

Адел обра точките и наградите на BRIT СНИМКА

Преди няколко часа температурите в Лондон внезапно се покачиха, откакто беше разпънат аленият килим за най-голямата вечер в английската музика. Това даде формалното начало на наградния сезон, като огромна част от изпълнителите, стекли се в зала O2 Arena таяха вяра да си тръгнат със златна статуетка. Е, някои от тях съумяха, само че други просто имаха мотив да облекат най-красивите си тоалети.



В светлината на номинациите за „ Оскар “, оповестени по-рано на същия ден, почитателите на модата видяха вълнуващо превю на това, което ни чака на 27 март в Холивуд. Ако присъстващите на премиите BRIT са някакъв знак, може да сте сигурни, че тазгодишният червен килим ще бъде изпълнен с доста искра под формата на пайети, изрязани облекла и трагични рокли.

Адел , която се трансформира в огромния победител на вечерта, завоюва още преди да влезе в залата. Тя беше една от най-добре облечените звезди в Лондон, появявайки се пред камерите с черна рокля на Armani Prive . С дълги ръкави, които включваха дантелено покритие на черни точки върху рамената, тоалетът на певицата се отличаваше с надълбоко деколте, което някои почитатели съпоставиха с облеклата, които починалата Грейс Кели в миналото е носила.

А най-големият въпрос беше дали Адел и Рич Пол са сгодени?
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР